Topul celor mai urmărite televiziuni în octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Vocea României“, unul dintre
programele care a ţinut Pro TV în top FOTO Pro TV
„Vocea României“, unul dintre programele care a ţinut Pro TV în top FOTO Pro TV

Pro TV, Antena 1 şi Kanal D sunt cele mai urmărite televiziuni generaliste la nivel de prime-time din luna octombrie. Canalul sportiv DigiSport a intrat în top la prima lună a măsurătorilor, iar AXN a urcat în audienţe după difuzarea „Războiului Stelelor“.

Pro TV, Antena1 şi Kanal D, primele trei în top

Audienţele posturilor generaliste pe luna octombrie au avut plusuri consistente pe intervalul de seară, atunci când rulau producţiile importante, precum „MasterChef“, „Vocea României“, „X Factor“, „Ham Talent“ şi telenovelele turceşti. Pro TV, Antena 1 şi Kanal D şi-au păstrat primele trei poziţii în fruntea clasamentului audienţelor pe luna octombrie. Un plus de 150.000 de telespectatori seara pentru Pro TV, care a ajuns la 840.000 de persoane în fiecare seară. Creştere de câte 100.000 de oameni la Antena 1 (cu 600.000 total) şi la Kanal D (aproape jumătate de milion de oameni pe post), arată paginademedia.ro.

Antena 3 rămâne pe locul patru, cu 254.000 de telespectatori în medie în intervalul de prime-time (n.r. - interval orar de maximă audienţă). Prima TV este singurul post generalist care a scăzut în octombrie în audienţe. Scăderea este uşoară, de aproximativ 5.000 de telespectatori, după ce în septembrie a avut o medie de 123.000 de telespectatori. TVR 1 s-a clasat pe locul şapte cu o medie de 141.000 de telespectatori, în creştere faţă de luna precedentă.

DigiSport şi AXN, urcări surpriză

De notat intrarea direct pe locul 11 a postului DigiSport. Canalul sportiv al RCS este la prima lună de măsurători şi a avut o medie în prime-time de 82.000 de persoane, evidenţiază paginademedia.ro. AXN a avut, de asemenea, de câştigat în luna octombrie după ce a difuzat saga „Războiul Stelelor“. Canalul a avut o medie de aproape 80.000 de telespectatori (faţă de 50.000 în septembrie) şi a urcat pe locul 12, faţă de 16 în prima lună de toamnă.

În ceea ce priveşte media pe zi, în mediul urban, Pro TV, Antena 1 şi Kanal D îşi păstrează primele trei locuri ale topului. TVR 1 stagnează în număr de persoane, dar coboară un loc în top, după media pe zi la oraşe. Naţional TV, Antena Stars şi Digi 24 urcă fiecare câte o poziţie.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite