Te cunosc de undeva, sezonul 16. Lista completă a concurenţilor. Mirela Vaida se află printre ei

0
0
Mirela Vaida FOTO Antena 1
Mirela Vaida FOTO Antena 1

Au început filmãrile pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!“ 11 concurenţi vor intra în joc în cel de-al 16-lea sezon al show-ului, iar fiul lui Ştefan Bănică se află printre ei, fiind primul lui show televizat la care participă.

Alături de el mai apare un nume-surpriză, actriţa Emilia Popescu, o prezenţă rară în show-urile de divertisment de la noi, după terminarea proiectului "Dansez pentru tine". 

Aşadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Mirela Vaida, concurent-surpriză: "Mă simt ca la şcoală"

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Află pe Click! ce au spus celelalte vedete care vor participa la cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva“

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri