„Te cunosc de undeva“: Jo și Liviu Teodorescu au câștigat gala cu o transformare în Tarzan și Jane VIDEO

0
Publicat:

Două personaje exotice și un moment artistic amuzant le-au adus lui Jo și Liviu Teodorescu locul 1 în ediția de sâmbătă seara a show-ului de la Antena 1.

Noi transformări spectaculoase au avut loc în cea de-a zecea gală a emisiunii „Te cunosc de undeva“, dar Jo și Liviu Teodorescu au convins pe toată lumea că merită să câștige.

Cei doi artiști au devenit în Tarzan și Jane, mai exact trupa Toy Box, și, cu toate că atunci când au aflat ce le rezervă ruleta s-au speriat puțin, au reușit o transformare spectaculoasă care le-a adus cel mai mare punctaj atât de la juriu, cât și de la colegii de la canapea.

Vrem să îi mulțumim din suflet Furnicăi (coregrafa emisunii – n.r.) pentru momentul pe care l-am făcut în seara aceasta. Pentru că nouă, personal, piesa nu ne place, am fost destul de demoralizați, dar pentru că a reușit să completeze momentul atât de frumos, a ajuns să ne placă“, a spus Jo.

Jo și Liviu Teodorescu, moment amuzant la „Te cunosc de undeva“
Jo și Liviu Teodorescu, moment amuzant la „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Transformarea a amuzat nu numai juriul, ci chiar pe cei doi concurenți, care cu greu și-au putut stăpâni râsul, pe scenă, dar care au reușit să ducă momentul artistic la capăt, cu profesionalism.

Cel mai amuzant moment de la „Te cunosc de undeva“

Cred că e unul dintre cele mai haioase momente de la «Te cunosc de undeva», din toate sezoanele“, a spus Andreea Bălan.

Cât cardio ați făcut voi pentru acest număr... Mi-ați dat peste cap clasamentul“, le-a spus Ozana Barabancea.

Jo și Liviu Teodorescu a câștigat detașat această gală, cu 74 de puncte, la 29 de puncte de cuplul de pe locul 2, Eliza și Cosmin Natanticu, cu o transformare în Raffaela Carra. Podiumul acestei ediții a fost completat de Emilian și Wrs, cu o transformare în Amr Diab.

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor în cel de-al 18-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ sunt:  Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri