Smiley vrea să detroneze „dinastia Tudorilor“ de la Vocea României: ce spune artistul despre noul sezon, despre concurenţi şi noua formulă a juriului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noul sezon „Vocea României“, Smiley este hotărât să pună capăt seriei de victorii obţinute de Tudor Chirilă, după cum a lăsat să se înţeleagă într-un scurt interviu acordat ziarului „Adevărul“.

Al şaptelea sezon al show-ului „Vocea României“ va debuta la Pro TV cu două ediţii, vineri şi duminică, de la ora 20.30. Înainte ca audiţiile pe nevăzute să ajungă pe micile ecrane, Smiley a dezvăluit pentru „Adevărul“ câteva detalii de culise. 

„Ca în fiecare an, au fost momente emoţionante, oameni care au plâns, oameni care au fost super fericiţi că s-au întors toate scaunele pentru ei, oameni care au privit cu detaşare, alţii care ne-au luat la mişto. Câte puţin din toate. Am descoperit voci noi, spectaculoase şi ne-am şi distrat în timpul ăsta. Per total, a fost distractiv şi m-am simţit bine“, a povestit Smiley. 

„Ce am observat anul acesta este că a venit o nouă generaţie de puştani care au aşteptat să împlinească 16 ani, tocmai ca să poată participa la «Vocea României». Sunt foarte talentaţi, iar unii dintre ei şi foarte motivaţi. O să avem surprize plăcute“, a mai spus Smiley. 

Despot nu e „o ameninţare“

Cântăreţul a precizat că atmosfera s-a schimbat, la fel şi chimia dintre antrenori, având în vedere că Adrian Despot i-a luat locul lui Marius Moga, însă a subliniat şi că nu se simte „în pericol“. 

„Nu mi se pare «o ameninţare» în niciun fel. Eu cred că Adi este un profesionist, ştie multă muzică, are experienţă foarte mare, cred că se va descurca extrem de bine în poziţia asta. Şi va fi foarte entuziasmat, pentru că «Vocea României» este genul de emisiune care te entuziasmează chiar dacă eşti la al şaptelea sezon, darămite la primul“, a spus artistul. 

Totuşi, întrebat ce părere are despre faptul că Tudor Chirilă a reuşit împreună cu elevii săi să câştige marele premiu de trei ori la rând, Smiley a replicat: „Dinastia Tudorilor trebuie să se sfârşească la un moment dat, poate chiar anul ăsta.“

„Nu sunt voci care cântă doar pop“

În ceea ce priveşte atuurile pe care mizează, Smiley spune că are încredere deplină în concurenţii lui şi se va gândi la o strategie pentru fiecare în parte. „Eu întotdeauna am avut concurenţi foarte diverşi ca stil la mine în echipă, de la rock, pop, R&B. Anul acesta nu e o excepţie, am voci suprinzătoare, foarte diferite, nu sunt voci care cântă doar pop. Eu îmi fac strategia în funcţie de ce concurenţi am. Anul ăsta am o diversitate foarte mare de voci. O să existe o strategie pentru fiecare concurent care rămâne în ultimii opt, un plan care se întinde până în finală. Atât de buni sunt concurenţii echipei mele“, a declarat cântăreţul. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite