Serialul „Destinația“ ajunge la sfârșit. „Veți fi cu toții zguduiți de acest final“ VIDEO FOTO

0
Publicat:

Ultimele 10 episoade din serialul „Manifest/Destinația“ au premiera pe 2 iunie, la Netflix. Finalul i-a bulversat chiar și pe actorii din serial.

Serialul „Destinația“ este unul dintre cele mai vizionate de pe platforma Netflix, iar ultimele 10 episoade vor aduce fanilor răspunsul la întrebarea care durează de patru sezoane: ce s-a întâmplat, de fapt, cu pasagerii zborului 828?

Melissa Roxburgh, interpreta polițistei Michaela Stone din serialul „Manifest“ FOTO Netflix
Melissa Roxburgh, interpreta polițistei Michaela Stone din serialul „Manifest“ FOTO Netflix

„Manifest“ este un serial TV american, genul supranatural și mister, creat de Jeff Rake. A avut premiera pe 24 septembrie 2018, la NBC, iar în serial joacă Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina și Parveen Kaur.

Zborul 828 din Jamaica spre New York trece prin câteva turbulențe severe, iar când aterizează pe aeroportul din New York cei 191 de pasageri și echipajul avionului află că au trecut peste cinci ani și jumătate de când au decolat, timp în care au fost declarați morți.

Pe măsură ce încearcă să-și reia viețile, pasagerii încep să se confrunte cu situații paranormale, să audă voci și să aibă viziuni, numite „chemări“.

După trei sezoane la NBC, producția a fost oprită, deși povestea nu era nici pe departe terminată. Netflix a cumpărat serialul pentru difuzare și, pentru că reacția abonaților a fost uimitoare și serialul a devenit rapid unul dintre cele mai vizionate de pe platformă, Netflix a decis să continue povestea cu sezonul final 4, de fapt, un sezon extins în două părți și 20 de episoade. Primele 10 episoade din acest sezon au fost lansate de Netflix pe 4 noiembrie 2022, iar capitolul final va avea premiera pe 2 iunie.

În primele 10 episoade ale sezonului patru au avut loc evenimente aproape apocaliptice: Ben Stone (Josh Dallas), sora lui, Michaela (Melissa Roxburgh), și ceilalți protagoniști trebuie să protejeze pasagerii zborului și să o oprească pe Angelina (Holland Taylor), care vrea să distrugă lumea.

„Manifest/Destinația“: ultimele episoade depășesc imaginația

Iar dacă publicul a crezut că aceste episoade au fost intense, creatorul serialului, Jeff Rake, îi asigură că finalul va depăși cu mult acest nivel. Acesta a declarat pentru Entertainment Weekly că episodul final este „cel mai ambițios episod pe care l-am filmat vreodată“.

Rake a mai dezvăluit că partea a doua a sezonului 4 se va concentra asupra pasagerilor, ca întreg, mai degrabă decât să pună accent pe familia Stone. „În cele din urmă, rolul lui Ben și al Michaelei a fost să conducă grupul, să-și dea seama de ce s-au întors, care este misiunea lor. Seria se va termina așa cum a început. Cu Ben și Michaela conducând pasagerii, sperăm, spre supraviețuire“, a mai spus acesta.

În ciuda tuturor răsturnărilor de situație din sezonul 4, va exista un deznodământ. „Toate întrebările vor primi răspuns, inclusiv cea mai importantă dintre toate: ce s-a întâmplat, de fapt, cu pasagerii zborului 828?“, a declarat și Josh Dallas, interpretul personajului Ben Stone.

Eu am fost complet surprins. Veți fi cu toții  zguduiți de acest final“, a punctat și actorul Daryl Edwards, interpretul personajului Robert Vance.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite