Serialul Atletico Textila începe în curând, la Pro TV: ce spun Mirela Zeţa şi Angel Popescu despre personajele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angel Popescu îl
interpretează pe Traian, antrenorul echipei Atletico Textila, cel care se
visează a fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola FOTO Pro TV
Angel Popescu îl interpretează pe Traian, antrenorul echipei Atletico Textila, cel care se visează a fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola FOTO Pro TV

Serialul Atletico Textila urmează să debuteze în curând, în grila de primăvară, la Pro TV. Pentru aceasta, actorii Mirela Zeţa şi Angel Popescu dezvăluie detalii despre personajele pe care le interpretează.

Echipa Atletico Textila se pregăteşte să tragă la poartă! În curând, cei mai simpatici şi complet nepregătiţi jucători din Liga a patra vor intra pe teren chiar la Pro TV, hotărâţi să evite retrogradarea, anunţă postul de televiziune.

Serialul Atletico Textila va aduce comedia în casele tuturor românilor. Antrenorul echipei, Traian (Angel Popescu), merge pe strategia „Să-i batem! Dar mai întâi să nu luăm bătaie!“, Vlăduţ (Bogdan Cotleţ), unul dintre jucători, nu se teme „de minge propriu-zis, ci de viteza ei“, iar Raluca (Mirela Zeţa), soţia patronului, este depăşită de situaţie: „Am pus picioruşul meu frumos în prag. Şi nu l-a sesizat nimeni!“. 

Cum este condusă o echipă de fotbal de o femeie 

„Raluca Dumitrescu este soţia patronului de club Atletico Textila şi al fabricii de textile, echipa de fotbal şi fabrica pe care trebuie să le managerieze de acum încolo. Este tipul de personaj pozitiv, care trece peste obstacole cu răbdare şi energie bună. Tipul de soţie înţelegătoare, care îşi iubeşte soţul în ciuda diferenţei de vârstă. O femeie care doreşte să îi arate soţului că este capabilă să conducă o echipă de fotbal din divizia D. Doreşte validarea sa de către ceilalţi şi demonstrează că ceea ce îşi doreşte se poate realiza. E un personaj colorat şi vesel, dar care ştie cu cât sacrificiu poţi face realizări măreţe!“, a spus Mirela Zeţa despre Raluca, personajul pe care îl interpretează în Atletico Textila. 

mirela zeta atletico textila foto pro tv

FOTO Pro TV 

Contradicţii care dau naştere unui umor siropos 

„În curând, sperăm cu toţii ca Atletico Textila să-i înveselească pe telespectatori într-un mod inedit. De ce spun asta? Este un serial ce are ca tema fotbalul, o lume extrem de vastă şi, totodată, pitorească. Şi de ce are nevoie telespectatorul nostru, dacă nu de pitoresc? Echipa Atletico Textila se zbate în lumea a treia a fotbalului, în acelasi timp având vagi şi străvezii pretenţii de Real Madrid sau FC Barcelona. Şi, exact cum o echipă de actori are nevoie de un regizor, aşa şi această echipă are nevoie de antrenor. Traian este mentorul şi catalizatorul lor, care, la fel ca şi echipa, deşi este un antrenor obscur, are accese de antrenor de Champions League, cum ar fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola. Evident că aceste contradicţii vor crea un comic siropos, la care îi invităm pe telespectatori să participe intens. Ar fi multe de dezvăluit, dar fiind surprize, le lăsăm sa fie savurate la momentul respectiv. În final, în numele personajului Traian, am de făcut câteva amendamente:  Dragii mei, fotbalul e simplu: Ai, n-ai mingea, tragi la poartă! Mingea e rotundă, gazonul e verde.  Focul la ei! Ia-o de mânere! Şi, nu în ultimul rand, textila nu se rupe!“, spune Angel Popescu despre Atletico Textila. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite