Serialul american „Dinastia raţelor“ va avea premiera, în România, pe 4 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Dinastia
raţelor“ urmăreşte viaţa unei familii de milionari, vânători
de raţe îmbrăcaţi mereu în haine de camuflaj FOTO History
„Dinastia raţelor“ urmăreşte viaţa unei familii de milionari, vânători de raţe îmbrăcaţi mereu în haine de camuflaj FOTO History

Serialul american „Dinastia raţelor“ ajunge din 4 februarie pe micile ecrane din România. Acest reality-show, situat în topul serialelor din Statele Unite ale Americii, urmăreşte viaţa unei familii de milionari, vânători de raţe îmbrăcaţi mereu în haine de camuflaj. Serialul va fi difuzat pe canalul History, în fiecare marţi, de la ora 22:00.

„Dinastia raţelor“ prezintă excentrica familie Robertson care, pe lângă administrarea unei afaceri uriaşe, a reuşit să captiveze publicului american cu un reality-show original. Această familie unită a făcut construit un imperiu de milioane de dolari construind fluiere pentru raţe, o afacere începută în curtea din spatele casei.

Viaţa în mlaştină poate fi banală pentru unii, dar, pentru familia Robertson, fiecare zi aduce o nouă aventură. Ei trăiesc propria versiune a visului american, rămânând însă credincioşi moştenirii lor culturale.

Bărbaţii Robertson, faimoşi pentru lungile lor bărbi, sunt conduşi de Phil, figura patriarhală a familiei. Phil, cunoscut de asemenea sub numele de „Duck Commander“, a început afacerea într-o locuinţă dărăpănată a familiei, cu 25 de ani în urmă, realizând fluiere pentru raţe din lemn de cedru din Louisiana. Acum, fiul lui, Willie, a preluat conducerea şi este CEO-ul acestei companii incredibil de productive.

Willie ştie că administrarea unei afaceri de familie este dificilă, mai ales atunci când toţi angajaţii se lasă uşor distraşi şi găsesc orice scuză pentru a părăsi depozitul. Alţi membri ai familiei Robertson sunt fratele lui Phil, Silas, Jase, fiul său, soţiile Korie şi Missy şi cel mai bun prieten al lui Phil, John. Afacerea are sediul în West Monroe, Louisiana, iar compania produce o gamă largă de produse pentru vânătorii de raţe. Principalul produs este fluierul numit Duck Commander.

dinastia ratelor foto history

În Statele Unite ale Americii, odată cu începerea sezonului patru al serialului, mai bine de 12 milioane de persoane au privit cu curiozitate aventurile familiei Robertson, însă, imediat cu începerea sezonului cinci, care a avut premiera pe 15 ianuarie, cifrele au scăzut cu aproximativ 4 milioane de oameni, ajungând la o audienţă de 8,5 milioane de peroane.

dinastia ratelor foto history

Motivul? Phil sau „Duck Commander“ a insultat persoanele de culoare şi homosexualii în cadul unui episod difuzat în luna decembrie, fapt care a stârnit reacţii mixte în presa de peste Ocean. Chiar dacă fanii show-ului i-au luat apărarea lui Phil, încercând să motive că este un personaj tradiţional, rating-urile serialului au scăzut dramatic. De altfel, într-un interviu acordat pentru revista GQ, Phill spunea că „homosexualitatea este un păcat comparabil cu bestialitatea“.

dinastia ratelor foto history

De altfel, canalul pe care era difuzat serialul, A&E, a fost suspendat li catalogat drept „anti-gay“. Suspendarea postului de televiziune a aprins o dezbaterea naţională legată de toleranţa homosexualităţii şi despre religie. Pe de altă parte, profiturile generate de serial au însumat peste 80 de milioane de dolari numai din publicitate, iar articolele promoţionale cu familia Robertson au adus peste 400 de milioane de dolari.

Rămâne de văzut ce pregătesc membri familiei Robertson în fiecare marţi, de la ora 22:00, pe canalul History.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite