Şerban Huidu: „Ipocriţii din Antene negociau din octombrie să se mute în locul Prima TV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu spune că echipa „Cronica Cârcotaşilor“ este nevoită să se mute în doar două săptămâni FOTO Florin Suler
Şerban Huidu spune că echipa „Cronica Cârcotaşilor“ este nevoită să se mute în doar două săptămâni FOTO Florin Suler

Şerban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, a dezvăluit că oficialii postului Antena 3 negociau încă din luna octombrie a anului trecut mutarea sediului în Pipera, unde Prima TV filma două dintre emisiunile sale de divertisment.

Într-un text publicat pe blog, „Antena 3 va fi aici! Mic tratat despre marea ipocrizie!“, Şerban Huidu critică demersurile angajaţilor Antenei 3 din ultimele două săptămâni, acuzându-i de iprocrizie. 

„Am fost asaltaţi până peste cap de «lupta» anteniştilor pentru libertatea de exprimare şi libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriţii negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident!“, scrie Huidu pe blogul său. 

Totodată, realizatorul Prima TV este curios să afle „câţi dintre «colegii» care i-au susţinut în «demersul de libertate» le vor bate obrazul acum.“ De asemenea, Huidu subliniază că echipa „Cronicii“ se va muta într-un timp foarte scurt: „Dacă Antenele au nevoie de nouă luni pentru a se muta, noi facem asta în două săptămâni!“. Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ va debuta la începutul săptămânii viitoare. 

De altfel, Huidu a declarat încă de săptămâna trecută, pentru Paginademedia.ro, că studiourile Antena 3 se vor muta în Pipera, acolo unde Prima TV filma „Cronica Cârcotaşilor“ şi „Trăsniţii“. La rândul lui, Mircea Badea, realizatorul emisiunii-pamflet „În gura presei“, a abordat acest subiect, însă nici nu a infirmat, nici nu a confirmat informaţia, limitându-se doar la a anunţa că, indiferent de condiţii, Antena 3 îşi va muta sediul, dar într-un termen rezonabil. 

image

Fostul studiou al echipei „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO serbanhuidu.ro 

Amintim că pe 15 februarie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat că sediile televiziunilor Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în termen de cinci zile, inspectorii prezentându-le reprezentanţilor televiziunilor notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor. Termenul de cinci zile era pentru evacuarea voluntară, care nu a avut loc, reprezentanţii Antenelor optând pentru varianta evacuării cu executor, pentru care se aşteaptă o decizie judecătorească. Înainte însă realizatorii postului Antena 3 au afirmat că solicitarea de evacuare este „o execuţie, nu o executare“, au organizat „o întâlnire“ cu telespectatorii şi au susţinut că înştiinţarea ANAF de mutare în cinci zile este un atac la libertatea presei

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite