Semifinala America Express din 14 martie 2023. Două echipe s-au luptat pentru amuletă; o a treia a renunțat considerând jocul prea periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele au avut parte de momente emoționante și clipe de tensiune în semifinala America Express de pe 14 martie 2023. Limitele fizice ale concurenților au fost puse la încercare în aventura de pe Drumul Aurului, conform Antena 1.ro.

Sursa: Antena1.ro
Sursa: Antena1.ro

Ieri seară, primele trei echipe care au ajuns în timp util la Irina Fodor și s-au calificat în cursa pentru amuletă au fost: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Dragilor, am ajuns la unul dintre ultimele jocuri din acest sezon. Știu că vă pare rău! Pe partea cealaltă a pieței se află niște grămezi uriașe de piese de domino. Voi nu trebuie să faceți altceva decât să jucați domino cu acesta. Unul dintre voi va conduce mototaxiul, celălalt va lua piesele și le va pune în jocul de domino care se va desfășura în fața mea. Cine pune cele mai multe piese câștigă”, a mărturisit prezentatoarea TV despre jocul de amuletă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au renunțat însă la jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 14 martie 2023 după ce, Andreea Bălan a trăit momente de panică și a fost la un pas de o accidentare în momentul în care s-a urcat pe bicicleta cu 3 roți. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la jocul de amuletă. „A fost un semn de la Dumnezeu. Renunțăm!”, a spus ea.

Concurenta păstrează o frică pentru căzături, după ce a fost operată la buză pentru că a suferit o accidentare serioasă în timp ce mergea pe role.

Câștigătorii jocului de amuletă din semifinala America Express de pe 14 martie 2023 au fost Jean și Dinu Gavril. Competiția a fost aprigă și strânsă între cele două echipe. În cele din urmă, Jean și Dinu au reușit să câștige jocul de domino din semifinala America Express de pe 14 martie 2023, motiv pentru care au intrat în posesia unui Dorados de 10 sori și o amuletă de 1.000 de euro.

După jocul de amuletă, concurenții au primit noi instrucțiuni pentru următoarea misiune. În timp ce făceau autostopul, Andreea Bălan a apelat la un gest ce a enervat-o foarte tare pe actrița Doina Teodoru, partenera lui chef Scărlătescu. Andreea Bălan le-a „furat” mașina celor doi. „E real ce se întâmplă?! Ți-a luat fața efectiv. Noi nu făceam așa. Andreea s-a băgat în fața ta, te-a și împins un pic. Nu e corect absolut deloc, eu m-am enervat foarte tare. Nu e normal să faci așa ceva!”, a spus Doina Teodoru.

„Hehehe, m-ai văzut?”, a întrebat-o Andreea Bălan pe Andreea Antonescu.

Despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite