America Express: Cine a câștigat jocul de amuletă în semifinale

0
Publicat:

Competiția America Express se apropie cu pași repezi de final. Mai sunt doar câteva ediții până când vom afla cine este mare câștigător din primul sezon desfășurat în America.

Foto Antena 1
Foto Antena 1

Concurenții au avut parte de o ediție plină de provocări, în special la autostop acolo unde s-au văzut nevoiți chiar să apeleze la mila localnicilor pentru a obține bilete la autocar. 

De data aceasta doar două echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă și au avut de tras destul de mult într-un joc plin de adrenalină care le-a testat din nou limitele. După ce au început cursa în forță, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să ajungă la Irina Fodor în primele echipe și s-au calificat pentru jocul de amuletă. 

Deși au avut un start mai dificil, în special la misiunea în care aveau de vâslit, Andreele au găsit rapid un mijloc de transport care să le ducă la următoarele misiuni și au recuperat teren în fața adversarilor. Astfel, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au ajuns primele la Irina și s-au calificat la jocul de amuletă. 

Jocul pentru amuletă a fost împărțit în 3 joculețe pe puncte. Cea mai dificilă parte a fost cea în care echipele au trebuit să caute prin resturile de gunoi de la animale pentru a găsi piese ce îi ajutau să detalieze un proverb. Deși s-a accidentat în timpul jocului, Andreea Bălan nu a cedat și a continuat să lupte pentru a câștiga un avantaj care ar fi de mare ajutor echipei. 

La finalul jocului, Bordea și Cortea au ieșit câștigători după ce au adunat cele mai multe puncte. Cei doi au fost felicitați și de adversarele lor din acest joc. După încheierea misiunii, Irina Fodor le-a oferit un nou Joker celor doi. De această dată vor avea posibilitatea de a opri timp de 10 minute o echipă aflată în fața lor.

Cine va avea de pierdut din cauza avantajului oferit de amuletă, rămâne de văzut în ediția următoare din America Express.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite