„Secretele Labirintului“, un nou talk-show, la Prima TV, cu Magda Vasiliu, Cristian Unteanu şi Ioan Talpeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 18 octombrie, Magda Vasiliu, Cristian Unteanu şi Ioan Talpeş dezvăluie „Secretele Labirintului“, la Prima TV, de la ora 12:00. Aceştia scot la iveală adevărul din spatele jocurilor politice de la nivel înalt din România.

Duminică, 18 octombrie, de la ora 12:00, debutează talk-show-ul „Secretele Labirintului“, prezentat de Magda Vasiliu. Co-prezentatorul emisiunii este jurnalistul şi corespondentul special la Bruxelles, Cristian Unteanu. Alături de cei doi, în fiecare ediţie, invitat special este Ioan Talpeş, fost director al Serviciului de Informaţii Externe, care face dezvăluiri incendiare despre istoria recentă a României.

„Au trecut peste 25 de ani de la Revoluţia din 1989, care a schimbat fundamental destinele românilor. Acum este momentul să analizăm obiectiv istoria noastră recentă, să înţelegem ce s-a întâmplat în culisele puterii şi să aflăm care au fost de fapt decidenţii destinelor noastre“, declară Magda Vasiliu.

În emisiunea „Secretele Labirintului“, telespectatorii au ocazia să afle lucruri nespuse până în prezent, despre evenimentele care au marcat istoria României. Reputaţii analişti, generalul Ioan Talpeş şi jurnalistul Cristian Unteanu dau cortina la o parte şi fac cunoscut adevărul despre jocurile politice la nivel înalt.

Ce nu s-a văzut, nu s-a auzit sau a fost ascuns este dezvăluit în fiecare duminică, de la ora 12:00, în emisiunea „Secretele Labirintului“, la Prima TV.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri