„Românii au talent“. O tânără de 17 ani, show senzațional cu naiul și vocea. „Mi-ai făcut o poftă să cânt muzică poplară!“ VIDEO

0
Publicat:

Ilinca Din a susținut un moment de folclor care a ridicat sala în picioare și care a făcut-o pe Andra să cânte și să danseze.

La 17 ani, Ilinca Din cântă senzațional la nai și din voce și promovează folclorul oriunde merge. Acesta a și fost momentul ei pe scena talent-show-ului de la Pro TV, unde i-a cucerit pe toți cei prezenți. Nu doar că e un virtuoz al naiului, dar are și o voce senzațională. A cântat la nai atât de bine, încât a ridicat-o pe Andra de pe scaun.

Ilinca Din, pe scena „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Ilinca Din, pe scena „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Tânăra din Pitești spune că moștenește talentul de la părinții săi: tatăl ei este preot, iar mama este profesoară de română. A studiat la Școala Populară de Arte în Pitești și aici a descoperit naiul, instrument pe care îl studiază de mulți ani. „Folclorul trebuie promovat“, a spus ea la finalul interpretării care a ridicat sala în picioare.

Mie mi-ai făcut o poftă să cânt muzică populară... Văd din ce în ce mai mulți tineri care aleg să promoveze folclorul și asta mă bucură tare mult. Interpretarea ta mi-a plăcut foarte mult: și cu naiul, și cu vocea“, a comentat Andra.

Pe mine nu mă miră că tot mai mulți tineri aleg folclorul, pentru că e o căutare. Cred că redescoperim folclorul adevărat. Muzica înseamnă vibrație și folclorul mișcă niște lucruri în interiorul nostru, că de aici suntem“, i-a spus și Andi Moisescu.

Juriul i-a oferit fără nicio ezitare patru de „Da“, asigurându-i Ilincăi Din calificarea în etapa următoare la „Românii au talent“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite