„Românii au talent” 2024. Andi Moisescu a oferit primul Golden Buzz din sezon lui Emanuel Barica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Românii au talent”, în sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct în semifinale, iar povestea de viață a jucătorului este de-a dreptul emoționantă, arată Pro Tv

Emanuel Barica FOTO: Facebook/Barica Emanuel (100055291971742)
Emanuel Barica FOTO: Facebook/Barica Emanuel (100055291971742)

Emanuel Barica, în vârstă de 29 de ani, este artist stradal în capitala Germaniei. Specializat pe animație, tânărul impresionează oamenii din diverse zone din Berlin cu talentul său. Barica, a învățat să deseneze în jurul vârstei de 14-15 ani, după ce a văzut desenele japoneze la televizor, când era în vizită la vecini.

Emanuel provine dintr-o familie de etnie romă care a locuit împreună în București, într-o vilă, dar tatăl său a pierdut casa la un joc de barbut când concurentul avea 4 ani. În urma acestei situații, Emanuel și cei patru frați au plecat cu toții în Botoșani pentru că nu aveau unde să lociuască și s-au mutat la bunici, potrivit Pro Tv

Datorită situației la 5 ani, Emanuel a fugit de acasă și a locuit timp de 6 luni pe străzi, în București. Poliția l-a găsit și l-a dus înapoi la familie. Ca să își câștige existența, mama lui Emanuel vindea fructe și legume și lucra ca menajeră în casele oamenilor înstăriți. 

După mai mulți ani, Emanuel Barica, a reușit să ajungă în Germania și a început să facă desene pe stradă. De la începuturi modeste ca artist stradal, Emanuel a ajuns să-și expună lucrările în galerii de artă din Berlin, Paris sau Linz. 

 „Fiecare lucrare a mea este ca un dans al vieții. Parcă vreau să îmbrățișez arta pentru că mi-a fost aproape în tot timpul ăsta. M-a ținut ferit de toate lucrurile rele și primejdioase. Mi-a fost și prieten, și iubită, și mamă, și tată. Și cu arta am adus oamenii aproape de mine”, a povestit Emanuel Barica.

Andi Moisescu a apăsat butonul de Golden Buzz, iar Emanuel Barica nu a putut să-și stăpâneacă emoțiile și a izbucnit în lacrimi pe scena de la „Românii au talent”, sezonul 14.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite