Începe al 14-le sezon „Românii au talent”. Andra, surprinsă: „Ne-a lăsat cu gura căscată!”

0
Publicat:

În această seară, de la ora 20.30, PRO TV va lansa cel de-al 14-lea sezon al show-ului Românii au talent. Emisiunea a înregistrat de-a lungul anilor cele mai mari cifre de audiențe din țară și reușește de fiecare dată să surprindă cu momente incredibile pregătite de concurenți.

Începe al 14-le sezon „Românii au talent”. FOTO Facebook „Românii au talent”
Începe al 14-le sezon „Românii au talent”. FOTO Facebook „Românii au talent”

Prezentatorii show-ului sunt, încă de la primul sezon, Pavel Bartoș și Smiley, iar la masa juriului se află, tot din primul an, Andra și Andi Moisescu. Lor li s-au alăturat, de trei sezoane, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, iar împreună reușesc să le ofere celor de acasă un spectacol total, potrivit Click!

Filmările pentru sezonul 14 au avut loc deja, iar Andra a recunoscut că încă este la fel de plăcut impresionată de ceea ce vede.

„Tot m-a surprins. A fost un sezon care ne-a lăsat cu gura căscată și care ne-a făcut să găsim foarte greu cuvintele de laudă. Rămâneam mască în fața talentului de pe scenă”, a spus artista.

„Veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”.

Deși au venit mai târziu, actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au arătat la fel de entuziasmați

Adevărul e că am avut câteva numere fenomenale. Și nu într-un singur domeniu. În secunda asta, aș spune că ăsta a fost cel mai tare”, a spus Dragoș.

 Iar Bobo l-a completat: „Cred că experiența de la televizor, din fața ecranului, e total diferită față de cea de la masa juraților. De data asta, chiar veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”.

„Simt o emoție aparte”

Printre concurenții din această seară se numără și Tom Wouda care va surprinde telespectatorii prin îmbinarea pasiunilor lui – magie și pian.

Eu sunt pianist și vreau să fac ceva în plus, prin magie. Nu este partea principală a momentului meu. Am început să cânt când aveam 5 ani, bunica mea cânta și mi-a zis că ar trebui să fac asta. Pentru că eram un copil, nu-mi doream neapărat să fac asta, deoarece nu era ușor deloc să citesc partiturile muzicale. Acum îi mulțumesc că m-a făcut să cânt și simt o emoție aparte când încep să cânt. Este minunat când ești pe scenă, dar ești mereu pe drumuri, familia și iubita îmi simt lipsa. Nu este ușor, dar când văd oamenii din public, zâmbetele, îmi repet că aș putea face asta cât mai mult”, a spus concurentul în exclusivitate pentru Click!.

Eduard Anghelescu, un tânăr cântăreț cu vocea și pianul, a recunoscut că visează să devină mai cunoscut și pe plan local după ce va apărea în emisiune.

Articolul integral, în Click!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite