Andi Moisescu, dezvăluiri din intimitate. Cum și-a întâlnit soția și rețeta unei relații de durată. „S-a întâmplat să...”

0
Publicat:

Cunoscut pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, Andi Moisescu a ales să iasă puțin din zona de confort și să împărtășească, într-un interviu, povestea sa inedită de dragoste. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre modul în și-a cunoscut jumătatea și secretul unei căsnicii fericite.

Andi Moisescu și Olivia Steer FOTO Arhivă
Andi Moisescu și Olivia Steer FOTO Arhivă

„O întâmplare” fericită

Întrebat despre modul în care și-a întâlnit soția, Andi Moisescu a povestit că totul a fost „o întâmplare”.

„Un prieten comun ne-a abordat separat pe amândoi, iar datorită deschiderii noastre pentru a ne cunoaște reciproc, s-a întâmplat să avem aceeași disponibilitate. Esențialul în viața oricui este iubirea, și a fost o coincidență rară să fie aliniate toate astrele. Cel mai probabil, a fost norocul nostru. Și nu am ezitat să valorificăm această șansă“, a dezvăluit juratul de la „Românii au Talent”, într-un interviu pentru VIVA.

Andi Moisescu şi Olivia Steer

„Am decis să mă căsătoresc la vârsta de 32 de ani. Nu eram la început de drum, ci abordam viața destul de serios și cred că acest aspect a avut o influență semnificativă în relația noastră. Soția mea a înțeles că sunt orientat spre proiecte pe termen lung, ceea ce a reprezentat un avantaj pentru mine”, a adăugat Moisescu, dezvăluind, astfel, perspectiva sa matură și angajamentul serios pe care se bazează relația sa.

Olivia Steer, o persoană controversată

Olivia Steer este cunoscută pentru opiniile controversate legate de (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite