Robert Tudor, magician şi prezentator „Vocea României Junior“: „Copiii au nevoie de atenţie, să fie ascultaţi, au nevoie de un prieten şi de magie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PARCURS Robert Tudor (32 de ani) trece de la postura de magician la cea de prezentator al viitorului show „Vocea României Junior“, care urmează să fie difuzat de Pro TV, detaliind pentru „Adevărul“ cum a fost parcursul lui profesional şi ce aşteptări are de la emisiune

„Adevărul“: Cum a venit propunerea de a prezenta „Vocea României Junior“ şi cum te vezi în rolul de prezentator?

Robert Tudor: Propunerea de a prezenta „Vocea României Junior“ a venit aşa cum vin toate lucrurile bune în viaţa mea, toate la timpul lor, aşa cum a fost atunci când am ales să fiu magician, să mă căsătoresc şi să am o familie, un copil minunat, iar acum sunt prezentator. Rolul de prezentator nu este diferit de ceea ce fac eu în spectacolele de magie pentru copii, aşa că este minunat. La fel ca în spectacole, copiii au nevoie de atenţie, au nevoie să fie ascultaţi, au nevoie de un prieten şi de magie. 

Exemplul lui Bobonete 

Care e relaţia ta cu Mihai Bobonete? O să îi depăşiţi pe Smiley şi Pavel Bartoş?

În primul rând, Bobo este prietenul meu, este un om bun şi nu spun asta pentru că este naşul meu de cununie şi naşul copilului meu. Gândiţi-vă că petrecem mult timp împreună şi în fiecare zi am câte ceva de învăţat de la el, este un exemplu şi un tată pentru mine. Mulţi ştiu despre Bobo că este foarte bun în a face oamenii să radă, fie pe scenă sau la televizor. Eu ştiu că este un soţ şi un tată minunat, aşa cum şi eu aş vrea să fiu, iubeşte enorm copiii şi văd cum i se luminează privirea de fiecare dată când îi strânge în braţe. Are un suflet mai mare decât el. Cu Smiley şi Pavel suntem prieteni şi nu încape discuţia de competiţie. Pro TV înseamnă familie şi mă bucur enorm pentru că fac parte din ea, pentru că am cunoscut o mulţime de oameni minunaţi aici. 

„În experienţele mele a contat perseverenţa“ 

Cum crezi că privesc viitorii participanţi acest concurs? 

Nu ştiu, dar aş vrea să privească aşa cum eu am privit marea oportunitate de la „Românii au talent“. Am venit de undeva de la ţară, din Dragomireşti-Vale, judeţul Ilfov, dintr-o familie de oameni simpli, am crescut fără tată de la vârstă de 7 ani şi, chiar dacă nu am câştigat „Românii au talent“, sunt un câştigător pentru că am ales să particip şi aşa am ajuns să mă cunoască milioane de oameni. Acum mii de copii vin la spectacolele mele din toată ţara.Viaţa îţi oferă numeroase oportunităţi şi ceea ce a contat în toate experienţele mele a fost perseverenţa. Prietenul meu, David Copperfield, spunea că: „Adevăratul secret al magiei stă în performanţă“. 

Care este antrenorul tău preferat şi de ce?

Sunt mai apropiat de Andra pentru că ne cunoaştem de mult timp, îi cunosc familia frumoasă, ne întâlnim la evenimente, iar David, băiatul ei şi al lui Cătălin, după ce am făcut magie la ziua lui, mi-a spus că vrea să se facă magician şi mi-a rămas prieten. E foarte greu să alegi un antrenor pentru că toţi sunt foarte buni. Dacă vrei să urmezi această profesie, de artist, ai ce învaţă de la fiecare în egală măsură. Bine că nu am fost nevoit să aleg un jurat când am participat la „Românii au talent“. 

O să faci vreo magie în timpul show-urilor?

Bineînţeles că voi face, pentru că eu la asta mă pricep cel mai bine, să aduc zâmbete şi râsete pe feţele copiilor, prin magie. Ştiu că asta îi va ajuta pe ei şi le va reduce din emoţii. 

Meritul de a participa la „Românii au talent“ 

Cum s-a schimbat viaţa ta după „Românii au talent“?

După cum vedeţi, numai în bine! Cu ajutorul emisiunii „Românii au talent“ am ajuns să fac cunoscută pasiunea mea pentru magie, plăcerea de a lucra cu copiii, iar astăzi sunt prezentator, alături de Mihai Bobonete, cu antrenori foarte cunoscuţi, Andra, Inna şi Marius Moga, şi cu o echipă minunată, la „Vocea României Junior“, o emisiune la care se va uită toată România, unde vor veni copii născuţi să cânte. 

image

Robert Tudor urmează să prezinte „Vocea României Junior“ FOTO Pro TV 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite