Radu Banciu, atac la adresa lui Dan Spătaru: „Muzica lui nu se mai ascultă pentru că era prost“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Banciu (45 de ani) a spus în emisiunea sa de la B1 TV, „Lumea lui Banciu“, că muzica lui Dan Spătaru nu este ascultată în prezent din cauza faptului că artistul„era prost“. Reacţia moderatorului vine după o remarcă la adresa lui Gabriel Cotabiţă.

După ce a comentat pe seama stării de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, spunând că se va vorbi săptămâni în şir despre marele talent al artistului care se află „la un pas să dea colţul“, acum, Radu Banciu a deviat discuţia către Dan Spătaru, unul dintre cei mai prolifici cântăreţi români de muzică uşoară. Moderatul a spus în emisiunea „Lumea lui Banciu“ că muzica acestuia nu mai este ascultată în prezent din cauza faptului că artistul nu avea „pic de valoare“, dar şi „pentru că era prost“, scrie reportervirtual.ro.

„S-ar putea ca în momentele acestea, Gabriel Cotabiţă - care este mai mult în lumea lui Michael Schumacher decât în lumea noastră - să mai regrete un pic din aceste vorbe de complezenţă. Gabriel Cotabiţă avea două melodii care l-au ţinut o vreme pentru că nu aveai ce să asculţi. Haideţi să fim serioşi. Pe vremea lui nea Nicu’ ce puteai să asculţi? După care… de ce nu a mai reuşit în muzică? El sau alţii? Pentru că nu aveau niciun pic de valoare. Cică nu se mai ascultă muzica lui Dan Spătaru. Nu se mai ascultă pentru că era prost, de-aia! Dacă era extraordinar… se asculta şi astăzi. Să ştiţi că Eminescu se citeşte şi azi. Eu mai citesc“, a spus Banciu în emsiunea sa de la B1 TV.

Recent, la scurt timp după ce Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardio-respirator, Radu Banciu a spus că talentul său nu poate să fie comparat cu a lui Michael Jackson. „Iată-l pe Cotabiţă la un pas să dea colţul. Sunt tot felul de supoziţii. Vom vorbi vreo două săptămâni… dacă se duce. Veţi auzi nu de la noi, de la alţii. Veţi auzi săptămâni în şir despre marele talent… Dacă şi ăsta a fost talentat şi a trăit în epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost? Extraordinar“, a zis Banciu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite