Program TV azi. Filme de comedie care vă vor aduce zâmbetul pe buze în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de comedie. Devito joacă în „Dă-te mare şi tare”
Program TV azi. Filme de comedie. Devito joacă în „Dă-te mare şi tare”

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Borat. 22:55 HBO. Sacha Baron Cohen, starul şi autorul emisiunii „Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. Pe când străbate aceste ţinuturi, Borat întâlneşte persoane reale aflate în situaţii reale. 

Comportamentul său neaşteptat provoacă celor din jurul său reacţii puternice, scoţând la iveală prejudecăţile şi ipocriziile tipice culturii americane. În unele cazuri, subiecţii interviurilor lui Borat adoptă opiniile sale şocante despre rasă şi sex, fiind de acord cu el, în timp ce alţii încearcă să-i predea o lecţie de patriotism referitoare la valorile occidentale. 

Program TV azi. Filme de comedie. Dă-te mare şi tare! 20:30. Pro Cinema. Chili Palmer (interpretat de John Travolta), fostul mafiot devenit producător de filme din „Get Shorty / Un mafiot la Hollywood”, abandonează industria cinematografică şi se lansează în cea muzicală. Printre cunoştinţele sale se numără mafioţi ruşi, rapperi şi o tânără cântăreaţă, pe nume Linda Moon (interpretată de Christina Milian), căreia Palmer decide să-i susţină cariera artistică şi să facă din ea o mare vedetă.

Palmer se asociază cu văduva unui amic de-al său, Edie Athens (Uma Thurman), proprietara unui studio de înregistrări aflat în pragul falimentului. Cei doi îşi propun să salveze studioul, iar Chili este convins că va reuşi să facă acest lucru folosindu-se de talentul cântăreţei Linda Moon.

Program TV azi. Filme de comedie. „Morţi de frică”, pe AMC

Program TV azi. Filme de comedie. Smokey şi Banditul 2. TNT. 18:05. Norocul nu l-a părăsit cu totul pe Bandit, pentru că doi fraţi excentrici şi bogaţi numiţi Big Enos şi Little Enos îi oferă o slujbă. Simţind că l-au apucat pe Dumnezeu de picior, Bandit şi colegul lui de camion, Cledus (Jerry Reed), nu ezită să profite de şansa care li se oferă. 

„Misiunea” lor constă în a transporta un elefant la o Convenţie internaţională din Mexic în maximum 24 de ore. Problema e că elefantul, de fapt o ea, trebuie să nască din moment în moment. Celor doi li se alătură pe drum şi un medic veterinar ciudat (Dom DeLouise) care, se presupune, ar trebui să fie pregătit să o asiste pe viitoarea mamă.

Program TV azi. Filme de comedie. Morţi de frică. AMC. 21:15. Ray Hughes şi Danny Constanzo sunt doi dintre cei mai buni poliţişti din Chicago. Ziua urmăresc răufăcători, iar noaptea aleargă după femei. Poate mai încalcă regulile câteodată, dar sunt rapizi, inteligenţi şi îşi fac treaba cum trebuie. Amândoi abordează problemele cu un umor care-i intimidează pe adversari, îi bagă în ceaţă pe şefi, şi le reduce propriile temeri. Sunt consideraţi cei mai buni poliţişti, dar până o dau în bară. 

În timp ce urmăreau un traficant de droguri, Julio Gonzales, cei doi calcă în străchini şi li se sugerează să-şi ia o vacanţă. Sunt trimişi în Florida ca să se mai liniştească puţin. În schimb, văzând ce viaţă e acolo, se hotărăsc să se lase de meserie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite