Program TV azi. Filme de comedie care vă vor aduce zâmbetul pe buze în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de comedie
Program TV azi. Filme de comedie

În seara aceasta vor fi câteva filme de comedie care merită urmărite. Iată câteva recomandări interesante din program TV azi.

Program TV azi. Filme de comedie. Aproape letală. HBO. 18:20. O tânără antrenată la o şcoală pentru agenţi speciali îşi doreşte o adolescenţă normală. De aceea îşi înscenează moartea şi se înscrie la liceu. Dar, în scurt timp, află că liceul reprezintă o mare provocare.

Program TV azi. Filme de comedie. Adio, Lenin! Cinemax 2. 19:30. Octombrie 1989 a fost un moment inoportun pentru coma în care a căzut mama lui Alex, în Germania de Est. Când, opt luni mai târziu, aceasta se trezeşte, Alex va trebui să-i evite orice şoc mai important. El va transforma familia şi apartamentul lor într-o insulă a trecutului, pentru a-i da mamei comuniste impresia că totuşi Lenin a învins.

Program TV azi. Filme de comedie. Tremors, creaturi ucigaşe. TNT. 19:10. Kevin Bacon şi Fred Ward sunt doi îndemânatici locuitori ai unui orăşel numit "Perfection'' (Perfecţiune). Ei încearcă să găsească răspunsuri la nişte fenomene greu de explicat, cum ar fi dispariţia unor persoane în condiţii extrem de misterioase. Moartea se pare că era cauzată de nişte creaturi gigantice, asemănătoare unor viermi ce înşfăcau tot ce găseau pentru a se hrăni.

Un seismolog ce lucrează în zonă încearcă să-i ajute pe cei doi în aflarea adevărului despre misterioasele creaturi. Acestea trăiesc sub pământ, de unde atacă pe neaşteptate. Prinşi ca într-o cursă în propriul lor oraş, locuitorii încearcă să se salveze, în timp ce maleficele creaturi (care nu sunt lipsite de inteligenţă şi rapiditate) îi urmăresc asemenea unor monştri.

Program TV azi. Filme de comedie. Bătrânul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut, pe HBO Comedy 

Program TV azi. Filme de comedie. Instinct fatal. AMC. 21:30. O crimă perversă pune în mişcare acţiunea filmului. Ned Ravine e detectivul care primeşte cazul spre rezolvare, fiind în acelaşi timp şi procuror, fapt care provoacă situaţii extrem de amuzante. 

Ocupat cu ancheta şi cu legătura fierbinte începută cu misterioasa blondă Lola, Ned nu observă că soţia lui, Lana, îl înşală, îl urăşte şi pune la cale uciderea lui. Singura persoană care îi e cu desăvârşire loială e secretara lui, Laura, care e îndrăgostită nebuneşte în secret de el.

Comedie în stilul "Airplane", "Instinct fatal" este o parodie la adresa valului de thrillere cu conotaţii sexuale care s-a revărsat dinspre Hollywood la începutul deceniului, vizând în special filme celebre precum "Instinct primar" sau "Atracţie fatală". Regizorul Carl Reiner poate fi văzut în rolul judecătorului Ben Arugula.

Program TV azi. Filme de comedie. Bătrânul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut. HBO Comedy. 21:30. Neaşteptata poveste a unui bărbat în vârstă de 100 de ani care decide că nu-i prea târziu s-o ia de la capăt. Mulţi ar crede că îl aşteaptă aventura vieţii, dar această călătorie nu este prima pentru Allan Karlsson: se împlineşte un secol de când provoacă prăpăd în lume, iar acum e gata să se dezlănţuie din nou.

Veritabil fenomen al pieţei de carte în Suedia, "Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut" - volum ce stă la baza filmului de faţă - este primul roman al jurnalistului Jonas Jonasson. Această carte superbă şi irezistibile.a fost tradusă în peste 20 de limbi.

După o lungă carieră de jurnalist, consultant media şi producător TV, Jonas Jonasson decide să înceapă o nouă viaţă. Lucrează la un manuscris, vinde drepturile de autor unei edituri importante din Suedia şi se mută apoi într-un orăşel de pe malul Lacului Lugano din Elveţia, la doar câţiva metri de graniţa italiană. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite