Program TV azi. Filme de comedie care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta au în program TV câteva producţii interesante. Iată câteva recomandări.

Program TV azi. Filme de comedie. În sfârşit celebru. HBO. 22:40. Producţia spune povestea comediantului devenit vedetă de cinema, Andre Allen, a cărui întâlnire neaşteptată cu o jurnalistă îl obligă să se confrunte cu ceea ce a lăsat în urma lui.

Program TV azi. Filme de comedie. 102 Dalmaţieni. HBO Comedy. 20:00. Cruella DeVil, aflată de mai mulţi ani în închisoare sub supravegherea şi tratamentul Dr. Pavlov, este aparent complet schimbată: cea care ura feroce orice fiinţă canină, în special pe cele cu pete, devine, în urma prescripţiilor Dr.Pavlov, o mare iubitoare de căţei. Eliberată condiţionat din închisoare, ea trebuie să se prezinte în fiecare săptămână în faţa ofiţerului supraveghetor, care este tânăra Chloe, stăpâna unui cuplu de dalmaţieni - Dipstickşi Dottie. Cei doi, împreună cu stăpâna lor, sunt în aşteptarea unui eveniment important: naşterea primilor pui. Aceştia vin pe lume toţi frumoşi, cu o singură excepţie: Ciudăţica, un pui căruia îi lipsesc petele.

Program TV azi. Filme de comedie. Calvarul. 22:30. Cinemax. Părintele James este un preot bun şi integru. Într-o zi, un bărbat îi spune la confesional că îl va ucide tocmai pentru că nu a făcut nimic rău. James are răgaz o săptămână pentru a-şi aranja afacerile, timp în care ajută sufletele pierdute din parohie în vizite ce ar trebui să scoată la iveală şi posibilii suspecţi. Pregătirea lui pentru moarte este complicată şi de sosirea fiicei sale, care tocmai a trecut printr-o tentativă de sinucidere.

Program TV azi. Filme de comedie. „Partener de ocazie”, pe TNT

Program TV azi. Filme de comedie. Vorbeşte tot oraşul. Pro Cinema. 18:00. În urma incendierii unei fabrici de lână, supraveghetorul Clyde Bracken a dispărut, presupunându-se că ar fi decedat. Proprietarul fabricii (Holmes) îl acuză pe unul dintre angajaţii săi (Leopold Dilg - cu care avusese numeroase conflicte în trecut) de incendiere premeditată, iar acesta este arestat. 

Dilg este deja etichetat de opinia publică, inclusiv de reprezentanţii justiţiei şi poliţiei ca fiind vinovat, cu toate că probatoriul încă nu era complet, iar probele - evazive. În aşteptarea verdictului (care nu putea fi altul decât pedeapsa capitală), Dilg evadează din închisoare şi se ascunde într-o casă din afara oraşului, al cărei proprietar este Nora Shelley (o veche cunoştinţă a fugarului), care tocmai pregătea casa pentru închiriere.

Program TV azi. Filme de comedie. Partener de ocazie. TNT. 22:00. James Woods joacă rolul unui detectiv pe nume John Moss, care este pe urmele unui criminal în serie, căruia îi place să-şi spună Spărgătorul de Petreceri. Specialitatea criminalului este să îşi împuşte victimele în discoteci. La un moment dat, detectivul este la un pas de a-l prinde pe temutul criminal dar în ultimul moment acesta reuşeşte să scape. Drept urmare, detectivului i se ia acest caz şi primeşte o nouă însărcinare: să-l ia drept „partener” pe cunoscutul actor Nick Lang (Michael J Fox), popularul erou al celui mai îndrăgit serial poliţist al momentului, „Arma fumegândă”. Noul „Partener” al poliţistului, nu numai că se sparge în figuri dându-se drept poliţist şi partener al lui Moss dar se mai şi bagă între Moss şi prietena acestuia, creându-i mari probleme poliţistului.  

Program TV azi. Sergentul Bilko. Digi Film. 20:00. În fiecare armată există un om care poate rezolva tot şi poate procura orice. Steve Martin este acesta, sergentul Bilko, cel ce organizează pariuri, contrabandă cu băutură, loterii ilegale, ruleta şi masaj. Bineînţeles, toate ilegale.

Ernie Bilko (Steve Martin) este administratorul parcului auto din garnizoana Fort Baxter, dar poate spune cu mândrie că nu a aruncat nici măcar o dată o privire sub capota vreunei maşini. Talentele lui sunt cu totul altele - ca de exemplu să simtă mirosul banilor de la o poştă. Iar dacă el e cel care a descoperit că e mai profitabil să închiriezi un Humvee decât să-l ţii degeaba în parcare, nu i se poate reproşa nimic. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite