Program TV azi. Cele mai interesante filme de comedie din seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă în seara aceasta filme de comedie au în program TV azi câteva pelicule intresante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Şefi de coşmar 2. 18:10. HBO. Continuarea aduce alt regizor la cârmă şi alte aventuri mai mult sau mai puţin neplăcute pentru eroi. Dale, Kurt şi Nick vor să-şi înceapă propria afacere. Din păcate pentru ei, un investitor viclean nu numai că le dă peste cap planurile, dar din cauza lui prietenii ageamii ajung iar în bucluc.

Cei care au dorit să-şi omoare şefii cumpliţi în prima parte, se gândesc acum la o răpire. Să ridice mâna sus cine nu bănuieşte cum va merge aceasta, la felul lor tolomac de a fi.

Program TV azi. Filme de comedie. Zelig. AMC. 21:40. Anii '20: Leonard Zelig este un personaj fascinant, un adevărat om-cameleon, capabil să ia chipul şi asemănarea oricărei persoane întâlnite în cale. Punctul central al acestui pseudo-documentar filmat în alb-negru este povestea de dragoste dintre Zelig şi doctoriţa sa, Eudora Fletcher.

Program TV azi. Filme de comedie. Monty Python - Înţelesul vieţii. TNT. 22:00. De când se ştiu, oamenii se tot întreabă care o fi sensul vieţii. Filosoful grec Aristotel se întreba şi el, „De ce suntem aici?”. Filmul prezintă în câteva episoade cum înţeleg viaţa câţiva comici vestiţi englezi. Tema atinge şi miracolul naşterii, detalii interesante despre tinereţe şi educaţie, lupta pentru supravieţuire, şi, bineînţeles, misterul morţii.

Program TV azi. Filme de comedie. „Dracula: Un mort iubăreţ, pe HBO Comedy

Program TV azi. Filme de comedie. Acceptat. Digi Film. 20:00. Mai mulţi tineri care nu reuşesc să fie acceptaţi la colegiile la care aplicaseră, înfiinţează o universitate pentru a-şi păcăli părinţii care îşi doresc foarte mult că progeniturile lor să facă şcoală. 

După ce a reuşit performanţa de a fi respins de fiecare dintre colegiile la care aplicase, Bartleby (Justin Long) trebuie să găsească o cale pentru a nu-şi dezamăgi părinţii. Astfel, împreună cu prietenii lui, Rory, Hands şi Glen, creează South Harmon Institute of Technology, o universitate imaginară. Povestea ajunge să fie atât de credibilă încât, toţi cei respinşi de adevăratele instituţii de învăţămînt se năpustesc către această şcoală. În această situaţie, Bartleby nu are de ales şi trebuie să ia lucrurile în serios pentru a reuşi să asigure educaţia (aşa artificială, simulată cum e ea) şi viitorul pe care îl merită prietenii şi studenţii săi. 

Program TV azi. Filme de comedie. Dracula: Un mort iubăreţ. HBO Comedy. 18:05. Dracula lui Mel Brooks cade sistematic în propriile-i capcane diabolice şi de câte ori se pregăteşte să dea lovitura fatală, ceva nu merge bine şi ratează. Adevăratul secret iese acum la iveală: Dracula e un vampir a cărui neîndemânare înduioşează, atunci când nu stârneşte hohote de râs.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite