Program TV azi. Cele mai bune filme de comedie din seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara aceasta vor fi câteva filme de comedie interesante, care merită urmărite. Iată câteva recomandări din program TV azi:

Program TV azi. Filme de comedie. Minunea dragostei. Cinemax. 21:00. O comedie magică despre doi oameni care se iubeau, dar nu prea aveau bani. Ei găsesc un misterios ceainic vechi de alamă, care le dă bani.În cele din urmă, John şi Alice trebuie să decidă cât de departe au de gând să meargă pentru a-şi îndeplini visele 

Program TV azi. Filme de comedie. Kingsman: Serviciul Secret. HBO Comedy. 21:25. Un agent secret veteran ia sub aripa sa un tânăr pe care trebuie să-l educe şi să-l cizeleze. Organizaţia recrutează tineri brutali, de cartier, şi îi introduce într-un sofisticat programd e antrenament ultracompetitiv. Bazat pe seria de B.D.-uri de succes. Gadgeturi, costume, maşini, tot ce avea şi james Bond şi încă multe în plus.

Program TV azi. Filme de comedie. Tatăl miresei. 18:15. Digi Film. George realizează că fiica sa nu mai e un copil, ci o femeie matură care se va căsători în curând, dar încă nu e pregătit să accepte situaţia.

Remake al unui film din anii '50, reia tema tatălui hărţuit de gândul că fiica sa nu mai este un copil, ci o femeie matură, cu viaţă personală, care doreşte să se căsătorească. Scena de la nuntă, când tatăl se uită la invitaţii dichisiţi, în ralenti, cu fetiţe cu rochii cu funde de saten - excelentă. 

Program TV azi. Filme de comedie. Pasiune neaşteptată, pe TV 1000 

Program TV azi. Filme de comedie. Atracţie sălbatică. AMC. 21:10. Viaţa plictisitoare a omului de afaceri Charles Driggs, vicepreşedintele unei bănci, se schimbă dintr-o dată în clipa în care o cunoaşte pe nebunatica Lulu. Când îi acceptă oferta de a-l conduce înapoi la birou Charles nu ştie în ce se bagă. În loc să ajungă la locul lui de muncă, Lulu îl „răpeşte” şi îl duce într-o călătorie în afara oraşului. 

Charles se lasă cucerit nu numai de femeie, ci şi de viziunea ei insolită, aventuroasă, asupra vieţii. Dându-se drept un cuplu căsătorit, Charles şi Audrey, adevăratul nume al lui Lulu, o vizitează pe mama ei şi participă la o reuniune cu vechii ei colegi de liceu. La reuniune se întâlnesc cu fostul soţ al lui Audrey, proaspăt ieşit din închisoare. Faptul că el o voia pe Audrey înapoi nu era un secret pentru nimeni, şi de aici încep adevăratele probleme. 

Program TV azi. Filme de comedie. Pasiune neaşteptată. TV 1000. 20:00. Gray şi Sam sunt cei mai buni prieteni şi colegi de apartament în New York, unde ea realizează campanii publicitare, iar el este medic rezident. Viaţa lor socială lipseşte aproape cu desăvârşire, aşa că fac tot posibilul să întâlnească persoana potrivită pentru a avea o relaţie. Numai că, atunci când Sam îl întâlneşte pe Charlie, un bărbat de care se îndrăgosteşte pe loc, îşi dă seama că l-ar putea iubi, de fapt, pe Gray. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite