Pro TV pregăteşte un nou reality show: care este miza VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Pro TV anunţă un nou reality show în care mai mulţi fermieri nu doar că prezintă avantajele traiului la ţară, ci şi încearcă să-şi găsească soţia perfectă.

Deţinut de Freemantle Media, care este şi licenţiatorul „Got Talent“, formatul „Farmer Wants A Wife“ va fi adaptat de Pro TV. Într-o lume care se mişcă rapid, în care tehnologia evoluează din ce în ce mai mult şi este o parte importantă a lumii moderne, zece fermieri prezintă avantajele traiului la ţară, activităţile lor zilnice şi încercă să-şi găsească soţia perfectă.

Formatul „Farmer Wants A Wife“ este un reality-show ce are la bază viaţa la ţară, prezentată prin intermediul unor fermieri carismatici şi singuri, care nu ar renunţa pentru nimic la traiul liber în natură, la tradiţii, la munca la câmp şi la toate activităţile cu care sunt obişnuiţi. 

Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor reuşi să impresioneze şi vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup şi dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia. Va fi acesta sfârşitul sau începutul unei vieţi frumoase împreună?

Pro TV caută cei mai interesanţi, dedicaţi şi muncitori fermieri care îşi doresc să îşi găsească femeia potrivită alături de care să construiască o familie. Fermierii care îşi doresc să participe la show sunt invitaţi să sune la numărul de telefon 0751.266.303.

Pentru a vă face o idee despre format, un scurt promo al unei ediţii din străinătate:

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite