Pro TV nu va mai difuza serialele de comedie „Las Fierbinţi“ şi „Ai noştri“ în zilele de doliu naţional. Ce se întâmplă cu finala show-ului „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
las fierbinti foto pro tv

Pro TV a anunţat că nu va difuza serialele de comedie „Las Fierbinţi“ şi „Ai noştri“ în cele trei zile de doliu naţional pentru moartea regelui Mihai.

Executivul a decis ca 14, 15 şi 16 decembrie să fie zile de doliu naţional în onoarea regelui Mihai, care s-a stins din viaţă pe 5 decembrie la vârsta de 96 de ani. 

În acest context, Pro TV a anunţat că şi-a adaptat grila de programe. Astfel, potrivit Pagina de Media, postul va renunţa la episoadele de joi ale serialelor de comedie „Ai noştri şi Las Fierbinţi“ şi va difuza filmul „Discursul regelui“, ca un omagiu pentru viaţa regelui Mihai I al României.

De asemenea, finala show-ului „Vocea României“ va fi difuzată live, de la orele 20.30, dar va respecta „însemnătatea acestui eveniment“, au subliniat Pro TV

În programul de sâmbătă, 16 decembrie, Pro TV va difuza după cum anunţase în prealabil filmul „tradiţional“ de sărbători „Singur Acasă 2: Pierdut în New York“, cu actorul Macaulay Culkin în rolul principal. 

„Pentru zilele de doliu naţional, programul Pro TV a fost adaptat pe durata zilei şi în prime time, astfel încât să comemorăm şi să ne arătăm respectul pentru regele Mihai I al României. Conţinutul Pro TV va fi adaptat conform solemnităţii acestui moment în istoria naţiunii noastre. Astfel, cele două seriale difuzate în mod tradiţional joia au fost înlocuite, iar «Vocea României», un program urmărit de întreaga familie, va respecta însemnătatea acestui eveniment“, anunţă reprezentanţii ProTV.

De asemenea, „în cursul zilei de sâmbătă, Pro TV va difuza pe perioada întregii zile programe speciale de ştiri care vor informa românii despre funeraliile regelui, fragmente din documentarul «Războiul Regelui» şi vor vorbi despre istoria Familiei Regale a României.”  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite