Pro TV dă „Lecţii de viaţă“ din 30 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „Lecţii de viaţă“, o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale din viaţa cotidiană a unor familii va începe de luni, 30 martie, la Pro TV.

Emisiunea, care va fi difuzată de luni până vineri, de la 18.00, va trata subiecte tensionate, întâmplări care au loc în orice familie, în spatele uşilor închise. Un cuplu în care diferenţa mare de vârstă dintre cei doi soţi duce la multe certuri, o relaţie tensionată între o mamă şi fiica ei, dar şi problemele pe care şi le creează singură o femeie supraponderală sunt doar câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le vor putea viziona săptămâna viitoare în „Lecţii de viaţă“.

Show-ul va avea o durată de 45 de minute, va fi produs de compania Constantin Entertainment, va beneficia de 40 de episoade şi va apărea temporar pe intervalul de rulare al emisiunii „La Mărută“.

Emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, tronson pe care se difuza „La Măruţă“. Show-ul lui Cătălin Măruţă va începe de la ora 16.00, va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi va reveni până la ora 18.00, când începe „Lecţii de viaţă“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite