Preselecţiile „Supravieţuitorul“ s-au încheiat: Ce oameni au intrat în cursa pentru marele premiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-au încheiat preselecţiile pentru reality-show-ul „Supravieţuitorul“, achiziţionat de Pro TV
S-au încheiat preselecţiile pentru reality-show-ul „Supravieţuitorul“, achiziţionat de Pro TV

Caravana „Supravieţuitorul“, noul reality-show pregătit de Pro TV, a avut ieri, 17 aprilie, ultima oprire, la Cluj. Români din toate colţurile ţării au venit la preselecţii hotărâţi să demonstreze că au toate calităţile pentru a ajunge într-un colţ de paradis, rupt de orice contact cu lumea, şi a câştiga marele premiu.

Actori, taximetrişti, agricultori şi sportivi de performanţă au venit la Cluj pentru a prinde ultima etapă a preselecţiilor şi a-şi testa limitele pentru a porni în călătoria vieţii lor.

Caravana „Supravieţuitorul“ s-a oprit în patru oraşe, Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj, timp de patru săptămâni, şi mii de oameni au venit să-şi testeze rezistenţa fizică, dar şi psihică pentru a ajunge concurenţi ai show-ul de televiziune.

La Bucureşti s-au prezentat zeci de persoane cu diverse ocupaţii: avocaţi, arhitecţi, dansatori, actori, şomeri, muzicieni, studenţi sau profesori. Mame cu unul sau mai mulţi copii, taţi care vor să le arate copiilor lor că, dacă îşi doresc, pot face orice în viaţă, tineri aventurieri sau doamne şi domnişoare nerăbdătoare să ajungă într-un colţ de paradis, rupt de lume, cu toţii au încercat să îşi prezinte cât mai bine atuurile. 

Dacă la Bucureşti a venit special pentru preselecţiile „Supravieţuitorul“ un român care locuieşte în Statele Unite ale Americii, la Timişoara s-a prezentat un tânăr care locuieşte în Germania şi îşi doreşte foarte mult să fie unul dintre cei 16 aventurieri.

preselectii supravietuitorul
preselectii supravietuitorul

Taximetrişti, agricultori şi sportivi de performanţă s-au prezentat la preselecţiile finale de la Cluj FOTO Pro TV

Nici doamnele şi domnişoarele nu s-au lăsat mai prejos. Fie că sunt tinere aventuriere sau mame cu unul sau mai mulţi copii, fiecare vrea să demonstreze că voinţa este singura motivaţie care contează în show-ul „Supravieţuitorul“. 

„Mi se pare că «Supravieţuitorul» este show-ul care face oamenii obişnuiţi să devină extraordinari şi vreau să încerc, sunt sigură că o să mă pot adapta“, a spus una dintre doamnele venite la preselecţiile de la Timişoara.

Un colţ de paradis, peisaje incredibile, provocări zilnice, alianţe şi şansa de a deveni „Supravieţuitorul“ în primul sezon al show-ului cunoscut în întreaga lume sunt doar câteva dintre elementele care vor aduce suspansul în casele tuturor românilor.

Odată cu marele titlu pe care unul dintre concurenţi îl va obţine prin strategia abordată pe parcursul show-ului, câştigătorul va primi şi marele premiu, un cec cu numele lui pe el, în valoare de 100.000 euro.

În show-ul „Supravieţuitorul“ 16 concurenţi îşi vor disputa premiul cel mare pe o insulă pustie, având la dispoziţie resurse minime. Timp de câteva săptămâni, camerele de filmat le vor urmări fiecare pas, în încercarea concurenţilor de a trece peste condiţiile nu întotdeauna prietenoase din show.

Formatul „Survivor“ este un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality show în televiziune, şi continuă să reprezinte piesa de rezistenţă în orice strategie de programare a unei staţii TV.  Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare a formatului în România de la Castaway Television.

„Survivor“ este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licenţa pentru producţia locală a show-ului. Este unul dintre puţinele formate care reuşeşte să înregistreze rezultate de audienţă record în toate teritoriile în care este difuzat. Câştigător a şapte premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 şi chiar 30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite