Preselecţiile pentru show-ul „Ham talent“ ajung la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu este prezentatorul show-ului „Ham Talent“ FOTO Adrian Manolache/Antena 1
Liviu Vârciu este prezentatorul show-ului „Ham Talent“ FOTO Adrian Manolache/Antena 1

Preselecţiile de la Bucureşti pentru show-ul „Ham Talent“, care va debuta în toamnă la Antena 1, vor avea loc în acest weekend, în zilele de 8 şi 9 august, la Romexpo, intrarea D, pavilion D1, din Bulevardul Mărăşti, numărul 65-67.

Stăpânii necuvântătoarelor trebuie să aibă în minte un singur lucru: oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau cu pene. La preselecţiile „Ham Talent“ sunt aşteptate toate animalele, indiferent dacă latră, miaună, guiţă, sâsâie sau măcăne, asta pentru că în show-ul cu pedigree de vedetă fiecare dintre ele poate câştiga unul dintre cele patru premii puse la bătaie.

Liviu Vârciu: „Pot vorbi cu animelele“

Show-ul dedicat animalelor de companie va fi prezentat de Liviu Vârciu şi va debuta în această toamnă la Antena 1. „Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puţinii oameni care pot vorbi cu animalele“, glumeşte Liviu Vârciu, care s-a declarat un mare iubitor de animale, în special de câni. De altfel, prezentatorul TV este şi stăpânul a doi patrupezi, un amstaff şi un buldog francez.

„Ham Talent“, premii totale de 20.000 de euro

Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul şi publicul.

Premiul al II-lea, supranumit şi „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relaţie stăpân – animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân şi animal.

Menţiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite