Liviu Vârciu este prezentatorul show-ului „Ham talent“: „Sunt unul dintre puţinii oameni care pot vorbi cu animalele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vârciu spune
că este încântat că va prezenta „Ham Talent“ FOTO Adrian
Manolache/Antena 1
Liviu Vârciu spune că este încântat că va prezenta „Ham Talent“ FOTO Adrian Manolache/Antena 1

Liviu Vârciu (34 de ani) a fost confirmat de Antena 1 în calitate de prezentator al show-ului „Ham Talent“, care va debuta în toată la postul de televiziune din Băneasa. Acesta spune că este „un translator priceput“ în relaţia cu animalele şi că rolul de prezentator este unul care i se potriveşte.

„Acest show avea nevoie de un translator priceput“

„Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puţinii oameni care pot vorbi cu animalele“, glumeşte Liviu Vârciu, foarte încântat de faptul că, în această toamnă va prezenta la Antena 1 „Ham talent“, un show cu pedigree de vedetă.

Liviu Vârciu îşi iubeşte cei doi câini pe care îi are

Rolul i se potriveşte mănuşă lui Liviu, un mare iubitor de animale, dar în special de câini. Din dragoste pentru un câine, a dormit, în adolescenţă, o noapte în scara blocului. „Am primit primul meu câine de la cel mai bun prieten, când aveam 14 ani. Era un ciobănesc german, pe care l-am botezat Mike. Mama mi-a spus că nu are ce să caute câinele în casă, a zis să îl scot afară, eu i-am spus că dacă pleacă el, plec şi eu. Nu m-a crezut. Aşa că am dormit o noapte cu el în scara blocului. Norocul meu a fost că mama şi-a dat seama că nu are cu cine să se înţeleagă, aşa că m-a lăsat cu el în casă“, îşi aminteşte cu nostalgie Liviu. „A trăit 12 ani şi a fost cel mai tare câine“, mai spune prezentatorul show-ului „Ham talent“. În prezent, Liviu are doi câini: un amstaff şi un buldog francez, pe care îi iubeşte ca pe ochii din cap.

Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Cei care şi-au înnebunit deja prietenii cu poveştile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor vor fi protagoniştii unui show cu pedigree de vedetă.

„Ham Talent“, premii totale de 20.000 de euro

Antena 1 a căutat animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa. Din cea mai haioasă competiţie a necuvântătoarelor nu vor lipsi nici înaripatele, nici patrupedele pentru că animalele vor face un show să moară capra vecinului.

Animalele cu stofă de vedetă vor face show în curând, la Antena 1, iar asta le poate aduce stăpânilor premii în valoare totală de 20.000 de euro. Nu mai puţin de patru premii sunt puse la bătaie în cadrul show-ului „Ham talent“, produs de echipa Monei Segall, şi rămâne de văzut cine va pune gheara sau, dimpotrivă, copita sau lăbuţa pe ele.

Premiul I, „Ham talent“, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul şi publicul.

Premiul al II-lea, supranumit şi „cel mai bun prieten“, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relaţie stăpân - animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste care stă la baza legăturii speciale dintre stăpân şi animal.

Menţiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite