Poziţia oficială Antena Group cu privire la ieşirea din grilă a emisiunii „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu, Delia, Carla's Dreams şi Ştefan Bănică Jr. FOTO Antena 1
Horia Brenciu, Delia, Carla's Dreams şi Ştefan Bănică Jr. FOTO Antena 1

După ce ieri au apărut informaţii că show-ul „X Factor“ iese din grila Antena 1, reprezentanţii trustului de televiziune clarifică situaţia.

Informaţiile apărute ieri pe Paginademedia.ro, care au fost preluate ulterior de mai multe publicaţii, referitoare la faptul că show-ul „X factor“ va fi scos din grila Antenei 1, au fost clarificate oficial de postul de televiziune. 

Reprezentanţii Antena 1 au trimis un comunicat în care spun că producerea „X Factor“ va continua şi, astfel, va fi difuzat în continuare, Antena Group deţinând în  continuare licenţa pentru format.

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum şi la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreşte să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor şi va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îşi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului“, se arată în comunicat. 

Show-ul „X Factor“ a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011, pe 17 septembrie, într-o sâmbătă. Juriul era format din Paula Seling, Adrian Sână şi Mihai Morar.

Al doilea sezon a venit şi cu prima schimbare de juriu. Paula Seling, Adrian Sână şi Mihai Morar erau înlocuiţi cu Dan Bitman, Delia şi Cheloo. Aceştia au fost juraţi „X Factor“ timp de două sezoane, doi şi trei. 

Următoarea schimbare de juriu s-a produs înainte de startul celui de al patrulea sezon, în 2014. Ştefan Bănică şi Horia Brenciu au părăsit Pro TV pentru a se alătura Antenei 1, devenind juraţi la „X Factor“ alături de Delia.

Anul 2014 a fost şi primul în care „X Factor“ a concurat direct cu „Vocea României“, show-ul din urmă având audienţe semnificativ mai mari, după cum notează Pagina de Media. 

Ultima modificare din juriul „X Factor“ s-a produs în sezonul şase, când solistul trupei Carla’s Dreams s-a alăturat celorlalţi trei: Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Delia.

În sezonul şapte nu s-au produs schimbări notabile, dar a fost ultimul cu Răzvan şi Dani în postura de prezentatori. În ultimul sezon, opt, Antena 1 a făcut o schimbare drastică: Răzvan şi Dani au fost înlocuiţi după şapte sezoane de către Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin.

Toţi cei nouă juraţi care au trecut prin „X Factor“ sunt: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams. 

image

FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite