Pe cine a trimis Andi Moisescu direct în semifinala Românii au talent: dansatorii care au impresionat prin originalitate şi juriul „Britain's Got Talent“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În stilul caracteristic, Andi Moisescu a premiat din nou originalitatea, apăsând golden buzz-ul în cea de-a opta ediţie „Românii au talent“ pentru un număr impresionant de breakdance.

După ce a aşteptat şapte ediţii momentul perfect pe care să-l trimită direct în semifinală, Andi Moisescu a apăsat vineri butonul auriu pentru grupul Ok World Wide, care a adus pe scenă un număr inedit de breakdance. 

Cei cinci membri ai grupului au îmbinat perfect elementele moderne cu cele tradiţionale, reuşind să-i impresioneze pe cei patru membrii ai juriului, dar şi publicul, care l-a încurajat pe Moisescu să apese golden buzz-ul.

„E seara voastră! Nu putea să fie ceva mai frumos! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Eu simt că pentru prima oară există o mare şansă ca un număr de dans să câştige «Românii au talent». O să fac tot ce ţine de mine astfel încât să deschid ochii tuturor şi să încerc să-i conving că merită, este actul artistic al sezonului“, a declarat Andi Moisescu. 

„Golden buzz-ul perfect pentru mine este acela care dă senzaţia şi celorlalţi membri ai juriului că vor să-l apese. Sunt demni de o finala «Românii au talent»“, a adăugat şi Andra. 

„Înainte de calitate trebuie să creezi o super emoţie, e atât de simplu, şi dacă ţi-a creat o super emoţie, arde-l“, a comentat Florin Călinescu.

   


Romanii au Talent 2017: Ok World Wide - Breakdance pe romaniiautalent.protv.ro

Grupul OK World Wide este format din cinci membri, patru români şi un englez. Dansatorii fac un mix de dans, acrobaţii, freerunning, parcur, iar numele lor înseamnă stare bună, pozitivitate şi bucurie. Cea mai mare dorinţă a lor este să inspire lumea şi să deschidă în România o sală unde se pot antrena copiii talentaţi. 

Cei patru români au părăsit ţara pentru că nu aveau condiţiile necesare pentru antrenament şi nici nu au avut şansa să îşi clădească o carieră. Au ales Londra unde dansul şi acrobaţiile reprezintă o formă de artă, iar cea mai mare bucurie a lor este privirea trecătorilor atunci când îşi pun în practică talentul în plină stradă. 

Grupul s-a înfiinţat în anul 2002, băieţii fiind autodidacţi, iar de-a lungul timpului au dansat pe întreg mapamondul, inclusive în  Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai şi Doha.

Cei cinci membri ai grupului sunt încrezători în talentul lor şi spun că atuul lor este acela că nu refuză nicio provocare, susţinând că nu există vreun act de entertaining pe care să nu-l poată realize. Artiştii cred că ceea ce îi diferenţiază de alţii este diversitatea aptitudinilor. 

„Un simplu antrenament şi lumea spune că este un întreg circ. Unul se învârte în cap, altul sare pe pereţi, altul sare pe trambulină, altul învârte beţe şi săbii cu foc, altul dansează, unul se dă peste cap pe bara, avem chiar şi DJ dacă e nevoie“, spun ei.î

Unul dintre cele mai fericite momente din viaţa lor este reprezentat de şansa de a ajunge în semifinalele show-ului „Britain’s Got Talent“, unde au fost felicitaţi, printre altele, pentru energia extraordinară şi pentru modul în care îmbină o mulţime de mişcări diferite pentru a crea ceva cu adevărat unic.

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite