Nu ne mai săturăm! Câţi români s-au uitat la „Singur acasă“, difuzat pentru a 14-a oară consecutiv de Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Macaulay Culkin a devenit faimos datorită rolului din primele două filme ale seriei „Singur acasă“
Actorul Macaulay Culkin a devenit faimos datorită rolului din primele două filme ale seriei „Singur acasă“

Difuzat pentru a 14-a oară consecutiv de Pro TV, „Singur acasă/Home Alone“ a ţinut din nou milioane de români în faţa televizoarelor, fiind lider incontestabil de audienţă.

Doar un meci al Naţionalei sau un episod tare din „Las Fierbinţi“ poate rivaliza cu tradiţionalul „Singur acasă“ difuzat în preajma sărbătorilor de iarnă, notează Paginademedia.ro, care publică şi cifrele de audienţă. 

Şi nu doar că ratingurile au fost spectaculoase, ci le-au depăşit inclusiv pe cele înregistrate anul trecut. 

Astfel, la nivel naţional, peste 2,2 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la „Singur acasă“, cu Macaulay Culkin în rolul simpaticului Kevin. Pro TV a avut audienţe aproape duble faţă de Antena 1, care difuza semifinala „Te cunosc de undeva“ (1,3 milioane de telespectatori), şi triple faţă de Kanal D, care avea serialul „Moldovenii“ (823 de mii). 

La nivel urban, „Singur acasă“ a reuşit anul acesta peformanţa de a depăşi un milion de telespectatori, în timp ce la nivel comercial a înregistrat o cotă de piaţă uriaşă – aproape 40% din publicul tânăr care avea televizoarele deschise era pe Pro TV. În cifre – peste 600.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Cât despre concurenţă, a fost aproape inexistentă, pentru că niciun post nu a atins măcar pragul de 200.000 de telespectatori. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite