Moise Guran şi Vlad Petreanu, mesaj de pe scena Europa FM: „Oriunde te uiţi vezi ineficienţă şi batjocură. Ţara noastră are probleme mari“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moise Guran FOTO Captură video
Moise Guran FOTO Captură video

Moise Guran şi Vlad Petreanu au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, unde au transmis un mesaj puternic publicului strâns pe litoral. Realizatorii au vorbit despre dezastrul care macină România, dar şi despre importanţa votului.

Moise Guran şi Vlad Petreanu le-au transmis un mesaj celor aflaţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, la concertele Europa FM. Realizatorii au vorbit despre dezastrul care macină România, în contextul crimelor de la Caracal, şi au vorbit despre viitoarele alegeri din ţară, subliniind importanţa votului. 

„La 30 de ani de la Revoluţie, ţara noastră are probleme mari. Oriunde te uiţi, ineficienţă şi batjocură. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să votăm (...). Împreună suntem România – asta vine şi cu responsabilitate, şi cu obligaţii; pentru că România nu a ajuns în zona acestor probleme ca fatalitate, că s-a întâmplat. România a ajuns aşa prin absenţa noastră, pentru că noi nu ne-am implicat, pentru că am întors privirea, pentru că am închis ochii, pentru că nu am protestat cand am văzut un abuz! Iar lucrurile acestea trebuie să înceteze dacă vrem să trăim si nu să supravieţuim în România“,  a spus Vlad Petreanu, potrivit europafm.ro.  

„Votul ne-a arătat cât de puternici putem fi împreună. Am devenit o comunitate de valori. Europa FM, noi, realizatorii, şi dumneavostră, ascultătorii, am devenit în tot acest timp, în toţi aceşti ani, o comunitate care ştie astăzi mult mai bine ce vrea de la această ţară. Vrem respect, vrem demnitate!“, a transmis şi Moise Guran. 

La sfârşitul discursurilor celor doi realizatori, s-a ţinut un moment de reculegere pentru Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă, în Caracal. Moise Guran şi Vlad Petreanu au anunţat totodată că astăzi, 10 august, vor lua parte la mitingul Diasporei, din Piaţa Victoriei, unde vor transmite live desfăşurarea protestului.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite