Miresele „se bat“ în ultimele ediţii de la „Patru nunţi şi o provocare“, pentru o lună de miere în Abu Dhabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miercuri, de la 20.30, şi joi, de la 22.30, se difuzează ultimele două episoade ale emisiunii de la PRO TV
Miercuri, de la 20.30, şi joi, de la 22.30, se difuzează ultimele două episoade ale emisiunii de la PRO TV

Cursa mireselor ajunge la capăt de linie miercuri şi joi seara la Pro TV, după ceremonii fastuoase, tradiţionale şi moderne ce au marcat vieţile protagoniştilor.

Diana, Lavinia, Roxana şi Valentina sunt ultimele patru mirese care au şansa să plece într-o lună de miere de cinci stele. Roxana se avântă cu toate pânzele sus în competiţie, dar nunta ei pe vapor este tulburată de prezenţa gâzelor care îşi croiesc drum pe mesele invitaţilor.

Valentina acordă note în funcţie de acest aspect, dar ţine cont şi de atitudinea Roxanei, concurenta pe care o consideră infatuată. De fapt, Valentina se dovedeşte o persoană dificilă care, deşi lucrează ca moaşă, nu suportă copiii şi nici pe propriul soţ mult prea gras. Surprinzător, la nuntă, Valentina îşi dă seama că relaţia cu soţul ei nu este atât de profundă pe cât ar fi crezut căci ei doi nu se cunosc prea bine.

patru nunti si o provocare pro tv

Din dorinţa de a înregistra cât mai multe recorduri, Valentina îşi propune să prindă toate buchetele de la nunţi, doar că la ceremonia colegei sale Lavinia are parte de o surpriză. Bărbatul care prinde jartiera trebuie să o „gătească“ cu ea pe cea care prinde buchetul.

patru nunti si o provocare pro tv

Conflictele se încing atunci când Roxana o acuză pe Diana că este falsă, iar tatăl Dianei, foarte implicat în organizarea nunţii, încearcă să-i impresioneze pe invitaţi şi, mai ales, pe miresele adversare.

patru nunti si o provocare pro tv

Ultimele ediţii de la „Patru nunţi şi o provocare“ încep miercuri, la Pro TV, de la 20.30, şi joi, de la 22.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite