Mihai Găinuşă şi echipa lui părăsesc Kiss FM pentru Radio 21

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Găinuşă, alături de Codruţ Kegheş FOTO Prima TV
Mihai Găinuşă, alături de Codruţ Kegheş FOTO Prima TV

Mihai Găinuşă, Coduţ Kegheş, alături de întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM, se mută la Radio 21, scrie Paginademedia.

 „Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie şi am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss. Toată echipa va veni cu mine la Radio 21“, a declarat Mihai Găinuşă în exclusiviste pentru Paginademedia.ro. 

Emisiunea va debuta în luna septembrie, iar din echipă fac parte Codruţ Kegheş, Marina Neagu, producătorul Dan Marcu şi copywriterul Doru Ivanov. 

Mihai Găinuşă a mai lucrat la Radio 21, în perioada 2000-2003, după care s-a mutat, împreună cu Şerban Huidu, la Kiss FM, după cum notează Paginademedia.ro.

Vestea vine la scurt timp după ce Găinuşă a hotărât să părăsească şi emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, difuzată de Prima TV. Totodată, la începutul acestui an Şerban Huidu a anunţat că pleacă de la postul de radio Kiss FM, iar la doar câteva ore Găinuşă declara că există posibilitatea ca şi el să părăsească postul. În cele din urmă Găinuşă a hotărât să rămână la Kiss FM. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite