Love Island România 2023 și-a desemnat câștigătorii. Cine sunt îndrăgostiții care au dat marea lovitură

0
Publicat:

Love Island România 2023, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri, și-a desemnat câștigătorii. Unul dintre cuplurile participante a dat marea lovitură: și-a adjudecat premiul în valoare de 50.000 de euro.

Love Island România 2023 și-a desemnat câștigătorii FOTO click.ro
Love Island România 2023 și-a desemnat câștigătorii FOTO click.ro

În ciuda tuturor provocărilor, cuplurile și-au demonstrat dragostea însă numai unul a câștigat inima publicului. Cel mai intens moment a fost bineînțeles cel al adevărului, când Alina Ceușan a dezvăluit numele marilor câștigători, scrie click.ro.

Astfel, după emoții, aventuri și o așteptare cu suspans, câștigătorii au fost anunțați. Este vorva despre cuplul format din Anne și Adrian.

Citește articolul complet pe click.ro

Show-ul fenomen, văzut în 25 de țări

Show-ul fenomen „Love Island“, care a încins imaginația întregului mapamond a putut fi văzut și în România, pe Pro TV și pe Voyo.

Formatul deținut de ITV Studios a fost adaptat până acum în peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA. „Love Island“ este un show de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-un loc exotic, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality-show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor. Publicul va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător.

„Suntem încântați să aducem, în sfârșit, «Love Island» în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei Voyo și Pro TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. «Love Island» are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească“, a spus, la acea dată,  Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.    

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite