„Las Fierbinţi“, urmărit de două milioane de telespectatori: Pro TV, peste Antena 1 şi Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Las Fierbinţi“ a plasat din nou postul de televiziune Pro TV în fruntea clasamentului audienţelor, fiind urmărit de două milioane de telespectatori pe minut, după cum scrie Paginademedia.ro.

Cele două episoade ale serialului românesc au fost în topul preferinţelor telespectatorilor pe toate targeturile de audienţă, surclasând show-ul pentru copii „Next Star“, difuzat de Antena 1, precum şi producţia turcească „Suleyman magnificul“, de la Kanal D, notează Paginademedia.ro.

La nivel naţional, „Las Fierbinţi“ a fost urmărit de două milioane de telespectatori pe minut, în timp ce show-ul lui Dan Negru, „Next Star“, a ţinut în faţa micilor ecrane 1,4 milioane de persoane. Podiumul a fost completat de serialul turcesc „Suleyman magnificul“, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori, potrivit Paginademedia.ro.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, Pro TV s-a bucurat de 940.000 de telespectatori, urmat de Antena 1, cu 840.000, şi Kanal D, cu 811.000 de telespectatori.

Postul din Pache Protopopescu şi-a păstrat poziţia de lider şi pe segementul comercial din mediu urban cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani, serialul „Las Fierbinţi“ fiind urmărit de 570.000 de telespectatori. Poziţia secundă a revenit tot Antenei 1, cu o medie de 337.000 de privitori, în timp ce la Kanal D s-au uitat 266.000, după cum scrie Paginademedia.ro.

 În cele două episoade de aseară din sezonul şase „Las Fierbinţi“, Raţă şi Brânzoi au avut un conflict cauzat de accidentul în urma căruia capra lui Brânzoi a ajuns în râu. Ghinionul unora, bucuria altora: Celentano şi Firicel sunt uimiţi de ce au reuşit să prindă în undiţe – o capră înotătoare, numai bună de pus la proţap.

Tot aseară, Gianina l-a invitat pe Robi la discotecă, la „seara culturală“, în timp ce primarul Vasile a pus la cale o strategie prin care să o aducă pe tânără în braţele şefului de post. 

„Las Fierbinţi sezonul şase, bagă România-n case! Firicel are un sezon dramatic, aflând pe parcurs că cei trei copii nu sunt ai lui. A fost mult mai uşor pentru mine să intru în pielea personajului, deşi surpriza pe care o oferă scenariul este mare. Situaţiile sunt din ce în ce mai diferite şi inedite“, a declarat Toma Cuzin, interpretul personajului Firicel.

Noul sezon al celui mai îndrăgit serial românesc din ultimii ani a debutat pe 2 septembrie şi a fost urmărit de 1,8 milioane de români pe minut, plasând Pro TV pe locul fruntaş în topul audienţelor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite