„Las Fierbinţi“ revine la Pro TV. Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiţă: „«Las Fierbinţi» nu se va opri. Poate doar când lumea nu va mai dori să râdă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protagoniştii serialului de succes „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV
Protagoniştii serialului de succes „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

„Las Fierbinţi“, cel mai de succes serial românesc al tuturor timpurilor revine astăzi pe micile ecrane, de la 20:30, şi va fi difuzat în „porţie dublă“, echipa Pro TV anunţând că va fi „cel mai tare“ sezon de până acum

Cel de-al şaselea sezon al comediei Celentano, Bobiţă, Geanina, Aspirina şi Dalida vor fi din nou puşi pe şoti. Echipa „Las Fierbinţi“ promite că va fi „cel mai tare“ sezon din istoria serialului, scenariul va fi „extrem de savuros“, iar o serie de nume din cinematografia română, şi nu numai, vor apărea în ipostaze inedite. 

„Sezonul şase este cel mai spectaculos de până acum. Mimi Brănescu a fost foarte inspirat, scenariile sunt geniale. Pe lângă asta se simte cât de bine au început să se simtă actorii, cât de mult au intrat în personaje. Veţi avea parte de situaţii foarte comice, rezultate şi din faptul că s-au mai amestecat «găştile» între ele“, a declarat Dragoş Buliga, regizorul serialului, precizând, totodată, că serialul va beneficia de vizita unor mari actori care „trec“ prin Fierbinţi.

echipa las fierbinti foto pro tv

Personajele din „Las Fierbinţi“ sunt din nou puse pe şoti FOTO Pro TV

Muzică, coregrafie, duel – sunt doar câteva cuvinte care descriu perfect primul episod, în care perosnajele, nişte Moromeţi ai secolului XXI, care înlocuiesc Poiana lui Iocan cu crâşma lui Bobiţă, vor avea noi dialoguri spumoase şi vor trece prin întâmplări remarcabile. Astfel, Vasile, primarul din Fierbinţi, este urmărit pentru atribuirea suspectă a unei „mici“ suprafeţe de teren – 100 de hectare. Situaţia este gravă, toţi primarii din localităţile învecinate fiind destituiţi. Tot în primul episod, Bobiţă este pus într-o situaţie delicată: se pare că băieţelul cel mic al lui Firicel este al lui sau cel puţin aşa pretinde copilul. Rămâne de văzut cum se va descurca Bobiţă în postura de tată şi cum va reacţiona Firicel. 

La debut, „Las Fierbinţi“, care a obţinut audienţe-record de-a lungul celor cinci sezoane, se „va duela“ cu show-ul pentru copii „Next Star“, difuzat de Antena 1, şi cu serialul turcesc „Suleyman Magnificul“, de la Kanal D. 

Bobiţă: „Se mai renunţă la bisericuţe“

mihai bobonete las fierbinti foto pro tv

Mihai Bobonete, în rolul lui Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV 

„Ţin să vă spun că în opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi până acum. Interesant mi se pare faptul că în acest al şaselea sezon personajele interacţionează mai mult între ele, adică se mai renunţă la «bisericuţe». Cu alte cuvinte, îl veţi vedea pe Bobiţă cârciumarul în diverse situaţii comice alături de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Şi mai cred că «Las Fierbinţi» nu o să se oprească aici, poate doar când lumea nu va mai dori să râdă“, a declarat Mihai Bobonete, alias Bobiţă.

„Gianina sezonului 6 este cam pupăcioasă“

anca dumitra las fierbinti foto pro tv

Anca Dumitra, în rolul Gianinei din serialul „Ls Fierbinţi“ FOTO Pro TV 

„Sezonul şase este cel mai tare de până acum şi nu zic asta doar de dragul informaţiei cititorului, ci tocmai pentru că ştiu că acest sezon rezervă o grămadă de situaţii de-a dreptul amuzante şi neaşteptate. Gianina rămâne în aceeaşi notă de naivitate caracteristică ei. Prea multe nu pot dezvălui, însă ce vă pot spune este că Gianina sezonului şase este cam pupăcioasă. O să vedeţi despre ce e vorba, în această seară, începând cu ora 20:30, pe Pro TV “, a declarat Anca Dumitra, alias Gianina.

Celentano: „Prietenia cu Firicel este analizată la 360°“

adrian vancica las fierbinti foto pro tv

Adrian Văncică, în rolul lui Celentano FOTO Pro TV 

Adrian Văncică, interpretul carismaticului Celentano, ne asigură că sezonul şase are toate premizele să devină cel mai de succes sezon: „Prietenia dintre Celentano şi Firicel este exploatată de la episod la episod, existând tot felul de ipostaze ale acesteia. O analiză de 360 de grade să-i spun. Gramatica cu care a fost obişnuit publicul se păstrează, personajele sunt mult mai împlinite. Sezonul şase este scris genial, actorii au intrat foarte bine în pielea personajelor.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite