Lansări DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul cuprinde episoadele „Uciderea frenetică" şi „Eliberarea şi răzbunarea".

Auschwitz - The Nazis & The Final Solution Part A

Regie: Dominic Sutherland

Această producţie prezintă declaraţii ale unor martori care au asistat la lichidarea unei familii de ţigani care munceau în lagăr, şi la executarea unui evreu ungur, care reuşise să supravieţuiască soluţiei finale, primind un loc în trenul de evrei care mergea spre Elveţia. Totodată, filmul conţine mărturia unui membru SS, din lagărul Auschwitz, care decide spre sfârşitul vieţii să se confrunte cu cei care au negat Holocaustul.

Jonas Volumul 2

Regie: Michael Curtis, Roger S.H. Schulman; Distribuţie: Kevin Jonas, Joe Jonas,

Pentru Kevin, Nick şi Joe, lucrurile o iau razna. Ei încearcă să menţină un echilibru între statutul lor de vedete şi întâmplările prin care trec în viaţa de zi cu zi, alături de prieteni şi de familie. Nu rataţi aventurile celor trei fraţi, într-un volum ce nu trebuie să lipsească din colecţia unui adevărat fan Jonas Bro-thers!

Şansa lui Sonny: Sezonul 1 - Volumul 2

Regie: Steve Marmel; Distribuţie: Demi Lovato, Tiffany Thornton, Sterling Knight

În acest volum, Sony jonglează între repetiţii şi întâlnirile din viaţa ei socială. Pentru că lipseşte de la balul de absolvire, ea ajunge să creeze propriul său bal, unde îşi acordă singură aplauze. Pe de altă parte, întâmplările comice din viaţa ei continuă, alături de talentaţii ei colegi de distribuţie: Tawni, Zora, Graddy şi Nico.

Lilo & Stitch: Seria întâi - din Disc 7

Regie: Julie Morgavi, Rob LaDuca, Victor Cook; Voci: Daveigh Chase, Chris Sanders

Aventurile micuţului Stitch continuă. Experimentul 624 se numeşte Angela, care ştie cum să-şi folosească vocea, pentru a transforma experimentele bune în proiecte malefice! Lilo îl surprinde pe experi­mentul 344, Dupe, care are puterea să facă o copie după tot ce vrea. Experimentul 523, Crivăţ, poate îngheţa orice.

Barbie în povestea Sirenei

Regie: Adam L. Wood; Voci: Kelly Sheridan, Kathleen Barr, Tabitha St. Germain

Merliah este campioană de surfing în Malibu. În timpul unui concurs, părul ei devine brusc roz, iar acest lucru o determină să iasă din competiţie şi să se refugieze în casa bunicului său. Aici, ea află că mama sa este o sirenă şi că a lăsat-o în grija bătrânului, pentru că Merliah nu ar fi rezistat în Oceania.

Taz-Mania Vol. 1

Regie: Art Vitello; Voci: Jim Cummings, Debi Derryberry

Taz este un drăcuşor care, pe lângă pof­ta de mâncare, mai are şi poftă de distracţie. El locuieşte alături de fami­-
lia lui într-o peşteră dotată cu toate utilită­ţile, iar timpul liber îl petrece păcă­lind vânătorii, jucându-se cu maşinăriile in­ventate de fraţii Platypus şi fugind de responsabilităţi. Într-o zi însă, el va fi prins şi va fi închis la zoo.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite