Ion Cristoiu la „Nocturne“:„Publicul strică mass-media, nu invers“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul om de presă şi scriitor Ion Cristoiu este invitatul Marinei Constantinescu la emisiunea „Nocturne“, difuzată în această seară la TVR 1, de la ora 23.00.

„Să scrii un editorial în fiecare zi e un coşmar“, aşa îşi începe Ion Cristoiu povestea despre o carieră închinată jurnalismului. Marina Constantinescu va încerca să afle de la invitatul ei parcursul profesional al acestuia, ce este un lider de opinie, dacă este presa coruptă, amănunte despre relaţia public – presă în România.

„Toţi trăncănim la talk-show-uri şi toţi scriem. Ce diferenţă e între mine, cu 40 de ani de citit la Biblioteca Academiei, şi un personaj pitoresc care le ştie pe toate?“ se întreabă jurnalistul, dezbătând cu moderatoarea rolul celor care apar pe micul ecran - fiind sau fără a fi lideri de opinie ori specialişti într-un domeniu, oricare ar fi acela.

„Publicul strică mass-media, nu invers“, este de părere gazetarul Ion Cristoiu, care va explica detaliat punctul său de vedere. „Mie îmi pare rău că n-am fost corupt. Oricum, imaginea este că toţi suntem corupţi”, mai continuă invitatul.

Ion Cristoiu mărturiseşte că nu s-ar mai întoarce la conducere în presă decât pentru un singur lucru. Aflaţi care este acest lucru la ediţia din 10 iunie a emisiunii „Nocturne“ de la TVR 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite