Încă trei nume anunţate pentru Survivor România. Cine va intra în echipa Faimoşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Faimoşilor din concursul Survivor România şi-a aflat astăzi încă trei nume, care se vor alătura concurenţilor deja anunţaţi, printre care se numără Alexandra Stan, Amna sau Roxana Nemeş.

După ce Kanal D a anunţat ieri primele nume care vor lua parte la emisiunea „Survivor România”, astăzi postul a publicat o nouă listă de concurenţi. Astfel, lui Cătălin Moroşanu sau Costi Ioniţă li se va alătura Culiţă Sterp, o fostă gimnastă, dar şi protejatul lui Alex Velea.

Culiţă Sterp a acceptat provocarea “Survivor” şi este pregătit să dovedească, pe traseele din Republica Dominicană, că are, pe lângă talent artistic, adevărate abilităţi sportive şi de supravieţuire. În vârstă de 28 de ani, Culiţă Sterp este unul dintre cei populari artişti din România, piesele sale aflându-se constant în top trending pe YouTube, cu milioane de vizualizări.

„Sunt bun la suflet şi am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câştig. Eu merg cu gânduri bune", a spus Culiţă Sterp.

Alături de cântăreţ, în echipa Faimoşilor se va afla şi fosta gimnastă Ana Porgras, care a câştigat medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, medalia de bronz cu echipa României la Europenele din 2010 şi bronz la paralele la Campionatul Mondial de la Londra, din 2009. Ea s-a retras la 18 ani, având o carieră afectată de accidentări.

De altfel, accidentările sunt şi una din temerile mari ale gimnastei, care a spus: „Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor".

Cine este ultimul dintre cei trei concurenţi anunţaţi astăzi aflaţi din articolul de pe Click.ro.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri