Încă o televiziune a ieşit din lista posturilor must carry. Cabliştii, obligaţi să plătească pentru a prelua postul TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de televiziune Kanal D şi-a schimbat strategia de distribuţie şi a renunţat la regimul must carry, începând cu 1 ianuarie 2019.

Telespectatorii vor putea urmări în continuare programele Kanal D, destinate, ca şi până acum, să acopere o gamă diversă de genuri şi de preferinţe, transmite postul TV. Însă operatorii de cablu vor trebui să plătească pentru a avea postul Kanal D în grile.

„Cu o poziţie puternică şi consolidată pe piaţa media din România, oferind publicului programe de succes, ca urmare a unor investiţii majore în conţinut, Kanal D îşi schimbă strategia de distribuţie şi renunţă la regimul must carry, de la 1 ianuarie 2019”, arată aceştia în comunicatul de presă.

Kanal D este subsidiară Dogan Sirketler Grubu Holding AS şi a emis pentru prima dată pe 18 februarie 2007.

Şi-a consolidat, an de an, poziţia pe piaţa TV autohtonă, devenind una dintre staţiile din top trei televiziuni generaliste din România.

Kanal D se află adesea în fruntea topului audienţelor, prin programele de succes difuzate în diferite intervale orare. 

În vara anului 2018, posturile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 au ieşit din lista programelor libere la retransmisie, iar Pro TV şi posturile din trust  au ieşit de lista must carry încă din 2013. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite