Încă o plecare de la Realitatea Plus: Anamaria Nedelcoff a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Nedelcoff a demisionat de la Realitatea Plus FOTO Captură video
Anamaria Nedelcoff a demisionat de la Realitatea Plus FOTO Captură video

Anamaria Nedelcoff a anunţat, în mediul online, că a demisionat de la Realitatea Plus. Jurnalista a mărturisit ulterior de ce a luat această decizie.

Anamaria Nedelcoff a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a anunţat că pleacă de la Realitatea Plus. 

Ea le-a transmis fanilor că „se vor revedea/citi curând“.

„Dragii mei, aventura mea la Realitatea TV s-a încheiat. Prefer să îmi amintesc de mine aşa (zâmbind – n.r.). Pentru că tare mult mi-a plăcut să lucrez la Reportajele Realităţii. Ne vom revedea/citi curând“, a scris jurnalista alături de o fotografie cu ea, în care zâmbeşte.

Nedelcoff şi-a motivat decizia de a demisiona de la Realitatea, mărturisind pentru Paginademedia.ro că şi-a dorit „să facă o schimbare“. Ea a comparat plecarea cu o „căsnicie în care nu mai merg anumite lucruri“. 

„Pur şi simplu am decis să fac o schimbare. E ca într-o căsnicie, când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi. N-am plecat cu scandal, mie mi-a plăcut foarte mult la Realitatea TV şi la Reportajele Realităţii. Îmi doresc să fac mai multe şi simt că pot să fac mai multe“, a dezvăluit Anamaria Nedelcoff pentru sursa citată.

Anamaria Nedelcoff are 15 ani de presă şi lucra la Realitatea Plus din martie 2019, când a plecat de la Digi24 după ce emisiunea „România Furată“ a fost închisă, notează Paginademedia.ro

Recent, Denise Rifai a scris un text pe contul său de Facebook, în care anunţă public demisia de la Realitatea, motivându-şi decizia prin faptul că între ea, în calitate de jurnalist, şi „noua linie editorială a postului“ a apărut incompatibilitatea.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite