În culisele filmărilor de la „Cronica Cârcotaşilor“. Noul sezon, marcat de politică şi proteste: Din cauza PSD chiar şi primăvara se teme să vină în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş revin la Prima TV începând de miercuri, 28 februarie, de la ora 20.30, cu un nou sezon „Cronica Cârcotaşilor“. Repoterii „Adevărul“ au pătruns pe platourile de filmare pentru a surprinde cum decurge pregătirea unei astfel de producţii.

Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş (foto) revin la Prima TV începând de astăzi, de la ora 20.30, cu un nou sezon „Cronica Cârcotaşilor“.

În această primăvară, „Cronica Cârcotaşilor“ împlineşte 18 ani de la difuzarea primei ediţii, fiind cea mai longevivă emisiune de divertisment din România. Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) ne asigură că este pus pe fapte mari şi nu se dă în lături de la nimic pentru a-i face pe telespectatori să zâmbească, în timp ce cârcotaşul Şerban Huidu nu credea vreodată că o să ajungă la sezonul 37. 

„Telespectatorii trebuie să se uite la noi, pentru că n-am stat de pomană 37 de sezoane. Facem un scurt rezumat, o compilaţie din ce este la televizor. Deci nu trebuie să vă mai uitaţi la televizor, trebuie să vă uitaţi la «Cronica Cârcotaşilor». Simplu, nu?“, a declarat Huidu pentru „Adevărul“.

„Este un program care arată o realitate dură a acestei ţări şi chiar dacă eu sunt un optimist bolnav, e nasol“, a completat Kegheş. „Trebuie să vă uitaţi la «Cronică» pentru că sunt doi bărbaţi frumoşi, Ioana Petric şi două bebeluşe cum rareori aţi mai avut ocazia să vedeţi“, a mai spus acesta în spirit de glumă.

Cârcotaşii pregătesc telespectatorilor o nouă serie de bâlbe care au fost lansate în spaţiul media din ultimul timp. Vom mai afla cum stau românii la capitolul cultură generală prin rubrica „Vocea Poporului“, realizată de Alexa Niculae, iar „Top Ruşinică“ face clasamentul binecunoscut al gafelor din televiziuni. Cârcotaşii au început noul sezon cu un protest pamflet în Piaţa Victoriei (foto) unde au scandat minute în şir „CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului – n.r.) să vină să vă ia“ şi „Emisa! Emisia!“.

„Noul sezon este la fel de surprinzător ca şi celelalte. Avem atâta material de prezentat în această emisiune încât chiar nu ne putem plictisi. Noi adunăm tot şi prezentăm tot ce ne oferă televiziunile din jur“, a spus şi Alexa Niculae.

Întrebat care este, în prezent, personajul lui preferat din sfera publică, Şerban Huidu a răspuns: „Cred că cel mai prezent şi cel mai enervant, dar şi cel mai haios este ministrul Justiţiei Tudorel Toader, care cu legile justiţiei a făcut pe dracu' în patru. Avem o veste importantă, nu are numai trei bube, acum are patru - are o bubă neagră.“

În culisele filmărilor de la „Cronica Cârcotaşilor“: „Din cauza PSD chiar şi primăvara se teme să vină în România“ 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite