Grupul Intact mută Radio Zu şi Romantic FM într-o nouă clădire din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Intact îşi mută posturile de radio, Radio Zu şi Romantic FM, în clădirea Victoria Park, situată pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, potrivit unor informaţii făcute publice în contextul în care Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat deciziile de autorizare audiovizuală ale celor două staţii.

Totodată, Radu Herjeu, membru al CNA, a declarat că a vizitat noile studiouri ale Radio Zu şi Romantic FM din această clădire, situată pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, numerele 73-81. „Au studiouri separate în aceeaşi clădire“, a spus Herjeu pentru Mediafax.

În schimb, societatea Grupul Media Camina (G.M.C.) SRL, care deţine licenţele pentru Radio Zu şi Romantic FM, are sediul social într-o clădire situată în Bulevardul Ficusului, numărul 44 A, corp B, etajul 4, Bucureşti.

Pe de altă parte, şi Antena TV Group, care deţine licenţele televiziunilor Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle TV şi Zu TV, şi-a modificat recent sediul social din clădirea Grivco Business Center din Bucureşti în imobilul din bulevardul Ficusului, numărul 44 A, corp A, etajul 4, potrivit unor documente analizate în şedinţa CNA din 23 aprilie.

Modificarea sediului social al Antena TV Group SA a venit după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, pe 8 august 2014, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu (fondatorul grupului de media Intact, din care face parte şi Antena TV Group, n.r.) la zece ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.

În acest dosar, prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanţa dispunând confiscarea mai multor imobile aparţinând inculpaţilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite