Gina Pistol va prezenta „Chefi la cuţite“, noul show culinar de la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol se bucură că va lucra din nou alături de echipa Monei Segall FOTO Antena 1
Gina Pistol se bucură că va lucra din nou alături de echipa Monei Segall FOTO Antena 1

Gina Pistol se alătură echipei „Chefi la cuţite“ în calitate de prezentatoare, noul show culinar al postului Antena 1 urmând să debuteze în această primăvară.

În calitate de prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuţite“, Gina Pistol va intra în bucătăria care devine câmpul de luptă dintre cei trei chefi. Astfel, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor avea parte şi de o prezenţă feminină în deja celebrul lor trio. „Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înţeles bine dintotdeauna, aşa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase“, a declarat vedeta.

Prezentatoarea show-ului „Chefi la cuţite“ a explicat că misiunea sa este aceea de a sta de vorbă cu concurenţii şi susţinătorii acestora, de a le afla poveştile, de a prezenta probele prin care vor trece şi de a surprinde cele mai tari reacţii ale acestora. „Am ocazia să cunosc oameni faini, talentaţi, haioşi, oameni cu care eu împart pasiunea pentru bucătărie şi de la care aflu o mulţime de secrete culinare. Recunosc, mă bucur că nu sunt concurent şi că nu trebuie să îndur privirea tăioasă a lui chef Bontea sau criticile lui chef Scărlătescu, deşi în afara concursului toţi trei sunt nişte băieţi extraordinari“, a mai adăugat prezentatoarea.

chefi la cutite
chefi la cutite

Gina Pistol, alături de cei trei chefi pe platourile de filmare FOTO Antena 1

Gina Pistol a început deja filmările pentru „Chefi la cuţite“ şi spune că a avut ocazia să întâlnească oameni cu poveşti impresionante: „În această primă etapă a show-ului, preslecţiile se desfăşoară pe nevăzute. Adică cei trei chefi trebuie să jurizeze farfuriile strict după gust şi aspect, fără să ştie cine este autorul farfuriei din faţa lor. Astfel eu am ocazia să ştiu mai multe decât ei, pentru că eu îi văd pe concurenţi înainte, stau de vorbă cu ei, le aflu poveştile de viaţă şi trăirile pe care le încearcă înainte să intre la probă. Au fost mulţi care m-au impresionat cu poveştile lor, unii care au dovedit o pasiune fără limite pentru bucătărie, alţii care aveau nevoie de încurajare. Am astfel un atu în faţa chefilor pentru că ştiu cine urmează să intre la gătit şi de multe ori, în pauzele de filmare, facem glume şi ne tachinăm pe acest subiect, tocmai pentru că ei habar nu au pe cine jurizează. E un format care m-a cucerit din prima.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite