Gabriela Dima a câştigat titlul de Masterchef şi pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto PROTV
Foto PROTV

Competiţia culinară "Masterchef" şi-a decis câştigătorul după 20 de săptămâni de competiţie. Gabriela Dima este câştigătoarea noului sezon şi va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

"Masterchef" a ajuns la final după 20 de săptămâni în care concurenţii au pregătit zeci de preparate şi au trăit emoţii intense la fiecar probă. 

În marea finală de joi au luptat pentru marele premiu Gabriela Dima, Marco Genna şi Andrei Klabacs. Cei trei au trebuit să pregătească un meniu complet în care să îşi pună amprenta personală. 

„Intraţi în cea mai importantă confruntare de până acum! Nu trebuie să priviţi ziua aceasta ca fiind ultima de la MasterChef, ci prima în care, oficial, sunteţi finalişti ai celei mai dure competiţii naţionale de gastronomie. În seara aceasta, veţi avea de executat un meniu complet!”, le-au transmis chefii concurenţilor din marea finală.

La finalul ultimei probe chefii au decis câştigătorul. Aceştia au spus că premiul merge la concurentul "care s-a ridicat după fiecare cădere şi s-a întors la bancul de lucru mai puternic, mai determinat". Acel concurent este nimeni alta decât Gabriela Dima, care i-a impresionat pe chefi cu preparatele sale. 

„Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”, a spus Gabriela la final.

Marii finalişti ai noului sezon Masterchef nu au studii de specialitate în domeniul gastronomiei. Aceştia sunt pasionaţi de arta culinară şi au demonstrat acest lucru ajungând atât de departe. 

Citeşte mai mult pe Click.ro.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite