FOTO VIDEO O adolescentă româncă, noua Hannah Montana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La doar 17 ani, Oana Grigoruţ le calcă pe urme unor
staruri Disney precum Miley Cyrus, Hilary Duff şi Selena Gomez. FOTO Wenn
La doar 17 ani, Oana Grigoruţ le calcă pe urme unor staruri Disney precum Miley Cyrus, Hilary Duff şi Selena Gomez. FOTO Wenn

Oana Grigoruţ, o adolescentă de 17 ani care joacă în serialele Disney Channel, este pe cale să devină noua Hannah Montana. Producţia „Crash & Bernstein“, în care aceasta deţine rolul principal, este difuzată în 26 de ţări şi va ajunge şi în România în 2014.

La doar 17 ani, Oana Grigoruţ le calcă pe urme unor staruri Disney precum Miley Cyrus, Hilary Duff şi Selena Gomez. Invitată sâmbătă la emisiunea „De suflet“, moderată de Dana Rogoz la Pro TV Internaţional, adolescenta va povesti traseul ei profesional în SUA.

Oana Gregory, pe numele ei de scenă, a ajuns din Negreşti Oaş la Chicago pe când avea 6 ani, împreună cu fratele şi cu părinţii ei. De acolo familia s-a mutat în Los Angeles, pentru că Oana s-a dovedit un copil foarte talentat. După primul său rol, în filmul „Spork“, a primit şi premii.

Au urmat alte apariţii în producţiile Disney „Kickin’ It“ şi „Lab Rats“, iar acum joacă rolul principal în serialul „Crash & Bernstein“, unde o interpretează pe Amanda.

„Sunt foarte mândră că sunt româncă“, i-a mărturisit ea Danei Rogoz. Oana se străduieşte să vorbească limbă română cât mai corect şi mărturiseşte că acasă, în familie, nu se vorbeşte niciodată engleză. În plus, mama ei găteşte tot timpul mâncare românească. În timpul liber care îi rămâne după cele 8 ore de filmări şi şcoală, Oana face dans şi spune că o ascultă pe Andra. 

Cât de greu i-a fost atunci când a ajuns în America, cum şi-a făcut prieteni, cât de des vine în România şi unde îşi propune să ajungă, Oana va detalia în premieră, la Pro TV Internaţional, sâmbătă de la oră 20.30. 

  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite