FOTO O ultimă gafă în Game of Thrones: apariţie nedorită în ultimul episod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samwell Tarly şi Jon Snow FOTO HBO
Samwell Tarly şi Jon Snow FOTO HBO

Paharul de cafea e istorie. Fanii vigilenţi au observat o nouă eroare de producţie în episodul şase din sezonul opt „Game of Thrones“, care a reprezentat şi finalul serialului. Articolul nu conţine spoilere!

Prima dată a fost un pahar de cafea în Winterfell. Acum este o sticlă de apă în Debarcaderul Regelui. 

La doar două săptămâni după isteria creată de paharul de cafea uitat pe o masă la vedere, o sticlă cu apă a avut o apariţie-surpriză în ultimul episod din „Game of Thrones“.

Sticla de apă şi-a făcut debutul într-o scenă tensionată, în spatele piciorului actorului care îl interpretează pe Samwell Tarly. De asemenea, o altă sticlă de plastic, de această dată mai bine mascată, a fost surprinsă şi în spatele scaunului pe care era aşezat Ser Devos.

Fanii s-au grăbit să „documenteze“ gafa pe reţelele sociale, iar dacă unii doar s-au amuzat copios, alţii au fost de-a dreptul furioşi.

Eroarea este ruşinoasă pentru HBO, având în vedere că vine la scurt timp după o altă gafă, dar mai ales pentru că a avut la dispoziţie aproape doi ani pentru a face un ultim sezon perfect. În plus, „Game of Thrones“ a fost până de curând foarte apreciat şi pentru atenţia deosebită la detalii. Până la urmă, după o luptă atât de aprinsă pentru Tronul de Fier, nu-i poţi învinovăţi pe actori pentru că erau deshidrataţi.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite