FOTO Maria Cârneci renunţă la portul popular, mâine, la „Next Star“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Carneci renunţă
la costumul popular în cadrul emisiunii „Next Star“
FOTO Antena 1
Maria Carneci renunţă la costumul popular în cadrul emisiunii „Next Star“ FOTO Antena 1

Următoarea ediţie a show-ului „Next Star“, prezentată de Dan Negru, mâine, de la 20.30, pe Antena 1, garantează un spectacol incendiar alături de Maria Cârneci şi de Andreea Berecleanu.

Dan Negru va avea o surpriză mâine seara, în cadrul noului episod al „Next Star“, atunci când copiii, componenţii juriului, publicul din gradene, părinţii şi echipa tehnică de producţie se vor pune cu toţii să ţipe mai tare decât o face prezentatorul, un as în urlete. „E normal ca discipolii să-şi depăşească maestru, pe Dan Negru, un as în ţipete“, au comentat amuzaţi cei prezenţi.

Mai mult, noul episod al emisiunii aduce o surpriză din partea cântăreţei de muzică populară Maria Cârneci, care va rămâne făcă frumosul ei costum popular.

maria carneci foto antena 1

Maria Cârneci FOTO Antena 1

O altă invitată a serii de mâine va fi Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Antenei 1, Observator, de la ora 19.00. Andreea le va face o mare surpriză unor tinere actriţe care se vor prezenta în faţa membrilor juriului cu un număr impresionant de teatru. „Echipa Obsservator este alături de valorile naţionale cunoscute, dar şi de cele aflate în umbră. Mai mult decât atât, întotdeauna am scos în evidenţă talente, cu atât mai mult cu cât vorbim de tinere talente. Dan mi-a povestit despre cele două fetiţe şi n-am stat pe gânduri. Iar bucuria pe care am oferit-o, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Ca părinte, în primul rând“, a declarat Andreea Berecleanu.

andreea berecleanu foto antena 1

Telespectatorii vor putea afla ce a impresionat-o pe Andreea, ce surpriză le pregăteşte celor două concurente sau de ce a ales Maria Cârneci să renunţe la haine mâine, de la 20.30, la „Next Star“, la Antena 1.

Andreea Berecleanu FOTO Antena 1

andreea berecleanu foto antena 1

Dan Negru alături de două concurente din cadrul emisiunii „Next Star” FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite