Finaliştii ediţiei „MasterChef - proba celebrităţii“ îi testează pe actualii concurenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacha Man, Don Baxter şi Elena Lasconi sunt cei trei finalişti ai emisiunii „MasterChef - proba celebrităţii“ FOTO Pro TV
Pacha Man, Don Baxter şi Elena Lasconi sunt cei trei finalişti ai emisiunii „MasterChef - proba celebrităţii“ FOTO Pro TV

Cei trei finalişti „MasterChef – proba celebrităţii“ le vor testa actualilor concurenţi abilităţile culinare. Elena Lasconi, Don Baxter şi Pacha Man vor fi invitaţii special ai celei de-a XI-a ediţii „MasterChef“, alături de renumitul Chef Marek Raditsch.

În cursa pentru titlul de „MasterChef“ au rămas 12 concurenţi, care aşteptă noi surprize, teste sub presiune şi probe inedite ticluite de cei trei membri ai juriului, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. 

În ediţia de mâine, finaliştii „MasterChef – proba celebrităţii“ se întorc cu preparate sofisticate, pe care actualii participanţi vor încerca să le reproducă. 

Însă marea surpriză a emisiunii este Chef Marek Raditsch, cel care a gătit pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, familia Clinton, Mick Jagger şi Robbie Williams.

masterchef foto pro tv

Elena Lasconi, câştigătoarea sezonului trecut, le dă sfaturi actualilor aspiranţi la titlul de „MasterChef“ FOTO Pro TV

De asemenea, cei 12 concurenţi vor fi provocaţi să reproducă palting-urile speciale realizate de Chef Marek. Telespectatorii Pro TV vor putea urmări mâine ce sfaturi le oferă foştii concurenţi „MasterChef“ noilor aspiranţi la titlu şi vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la ora 20:30.


Mai multe ştiri despre „MasterChef“:

„Casnica“ de pe vremea lui Ceauşescu, pe masa „MasterChef“ Prăjitura cu griş, gem de prune şi bulion pregătită de un concurent fără două degete i-a sensibilizat pe chefii pretenţioşi care şi-au amintit de copilărie. Noul sezon „MasterChef“ a început şi cu alte preparate surprinzătoare, aplaudate sau aruncate la coşul de gunoi.

„Ciorba de burtă pentru vegetarieni“, vedeta de la „MasterChef“ Farfurii trântite, lacrimi, insulte gratuite – dar „aruncate“ conform formatului – preparate inedite, onomatopee rostite atunci când argumentele s-au terminat, apelative, laude. A doua emisiune din cel de-al patrulea sezon „Masterchef“ a adus telespectatorilor o nouă ediţie de „pâine“ făcută de concurenţi şi circ pus în scenă de cei trei „şefi“ ai oalelor şi-ai divertismentului „condimentat“.

FOTO Noua „casnică“ de la „MasterChef“ a fost descoperită la finalul preselecţiilor În cea de-a patra ediţie „MasterChef“ din acest sezon, cei trei aprigi membri ai juriului au împărţit ultimele şorţuri din faza preselecţiilor. În această fază a fost descoperită noua „casnică“ a emisiunii, dar şi concurenţi pasionaţi de cultura tradiţională. Totodată, chef Scărlătescu a apreciat pentru prima dată clătitele unei concurente din Basarabia.

„Farfurii horror“ aruncate la gunoi, la „MasterChef“. Lista celor 22 de concurenţi care intră în bucătărie Cepele, verzele, brânza şi ridichiile au completat peisajul gastronomic de la „MasterChef“, atât în farfuriile concurenţilor, cât şi pe podeaua din bucătărie. Chefii au împărţit cu generozitate „complimente“ atunci când meniurile au arătat ca nişte copii ieftine a ceea ce se aşteptau să vadă şi i-au ales pe cei 22 de norocoşi ce încep, cu adevărat, competiţia.

Felicia, casnica de la „MasterChef“, a părăsit concursul. Restul participanţilor, puşi în dificultate de copii şi plăcinte Pasiunea pentru gătit nu a avut vârstă în noul episod „MasterChef“, după ce mai mulţi copii au dat lecţii demne de adevăraţi chefi. Mai mult, concurenţii au fost puşi în dificultate de pregătirea unei plăcinte, iar Felicia, casnica consursului, a plecat din cauza unei reţete de tiramisu pregătite greşit.

Jocuri murdare la „Masterchef“: între conflicte şi bezele ratate O nouă ediţie „Masterchef“ a micşorat numărul concurenţilor rămaşi în cursa pentru marele premiu. După o probă „în deplasare“, cu ironii, jigniri şi conflicte, a urmat testul sub presiune cu... lovituri sub centură. Însă adevărata problemă a concurenţilor a fost tortul de bezea.

FOTO „MasterChef“: carismaticul Ramon a fost eliminat după ce a făcut mai multe greşeli în mod  intenţionat Ediţia de aseară a show-ului culinar „MasterChef“ a fost plină de emoţii, lacrimi, dar mai ales de momente cu adevărat tensionate. Presiunea concursului şi dorinţa de a demonstra că merită să meargă mai departe i-au adus pe cei mai mulţi concurenţi în pragul oboselii, iar emoţiile nu au mai putut fi stăpânite.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri